De ce legea 217/2015 este o aberație?

De câteva zile s-a promulgat legea 217/2015, lege care a împărțit țata în două. În lege este stipulat faptul că nu ai voie să ai apucături rasiste, xenofobe, nu ai voie să-l plângi pe Ceaușescu sau pe Antonescu, nu ai voie cu însemne legionare sau naziste.

Și intru direct în problemă: de ce această lege e o aberație?
Nu că mi-aș dori eu să-l plâng pe Ceaușescu sau să port însemne legionare. E vorba de faptul că, legal (încă), eu ca persoană AM DREPTUL LA OPINIE.
Așadar, constituțional, eu am dreptul să-l proclam pe Antonescu erou național. Sau pe Ceaușescu (cum o fac mai toți bătrânii).

Dacă acest drept mi se încalcă deoarece așa s-a dat lege, după ce s-a zbătut cineva ca să se aprobe, atunci de ce nu e interzis și cultul lui Iliescu? De ce Iliescu nu e luat și băgat la pușcărie? Că au fost crime și pe vremea lui. Țineți minte mineriadele?

De ce nu este scos în afara legii și jigodia de Che Guevara? Ce atâta el comandante, ce atâta revoluțion? ĂLA A FOST UN COMUNIST, LUPTĂTOR DE GHERILĂ. Ce dracului îl stimăm atât? De ce am voie cu însemnele secerea și ciocanul sau cu cruce întoarsă? A, dacă apar cu svastică sau Steaua lui David tăiată, e caz penal, nu? DE CE?

Pentru mulți (inclusiv bunicul meu), Antonescu era sfânt. Acum ce facem? Dărâmăm biserica Mihai Vodă? Doar are frescă cu Antonescu! Asta după ce, monent de rahat în istoria BOR, au dat jos de pe soclu bustul lui Antonescu de la biserica Sf. Constantin și Elena, apoi au pus o cruce.
ion-antonescu-bust

Sursă poză: Flux24.ro

Bunicul n-avea nimic cu evreii sau cu țiganii. Doamne ferește. Era naționalist. Ce e așa greșit să-ți iubești țara? Adică da, după 89 țara s-a dat gratis tuturor, turcilor, americanilor, evreilor… Totul cu acordul lui Iliescu. Și întreb iar. De ce cultul lui Iliescu nu e interzis? Că asta contravine afacerilor pe care le-ați pus la cale voi, conducătorii poporului ăsta?

Hai s-o luăm și pe cealaltă parte. Peste 80% din țara asta suntem creștini-ortodocși. Iisus, cruce. De ce pentru românii din 1945, când mulți nici nu erați născuți, Antonescu era erou? De ce acum nu avem voie să-l declarăm erou ci criminal? Pentru ce? ALEA AU FOST ORDINELE DE SUS. Țara era în război. Ordinele de la Hitler au fost să se deporteze evreii din România. Aici cifrele se zbat între 60.000 și 300.000 de evrei din România. Nu cunosc mai multe detalii, nu mă bag. Să zicem 300.000 de oameni. Au fost deportați în lagprele de exterminare. Zice-se că n-au murit mai mult de jumătate dintre ei. Evreii care sunt minoritari în țata asta. Acum, văd că toată țara se dă după cum dictează unul singur!

SPUNE CINEVA DE CRIMELE DE RĂZBOI ALE RUȘILOR? Când și rușii omorau țiganii, evereii și homosexualii?
Nu nene, doamne ferește. Din 1945 până în prezent, suntem în continuare mințiți cu faptele bune are poporului rus. Cum naibii de evreii tac din gură aici? De ce nu se răscolesc și-mpotriva lui Iliescu și gașca? Ah, au primit pământ ieftin pentru malluri. Mă scuzați, așa e!
Și acum avem ordine de la americani. Și nu văd atâta isterie în masă că băgăm noi scuturi antirachetă la Deveselu! Asta după ce Putin a zis că primele âări vizate de bombe vor fi cele care-și bagă scuturi d-astea. România, Polonia…

Rușii veneau și violau fetele și gemeile între 12 și 70 de ani. Război, să-i ierăm, zice-se. Faptele bune ale nemților de ce nu se spun? Că dădeau ciocolată la copii, din rația lor, mică și aia și împărțeau bruma de țigări cu românii? Știați că soldații nemți, de la 23 august 1944 până la capitularea din 1945, în continuare, le dădeau ciocolată copiilor români? Chit că erau inamicii? Iar rușii, “armata desrobitoare“, umblau cu ceasurile furate și la picioare și violau orice prindeau? Uite fapt istoric aici!

Bun, să lăsăm războiul pentru istorici ziceți? Lăsăm nene! Atunci lăsăm și holocaustul, tot pentru istorici! A, plângem pentru drepturile omului, acum post-mortem? Plângem dară, nu zic nu. Da, au murit 300.000 de evrei români, dacă asta vă coafează. Da, și cei 6.000.000 de evrei per total, dacă așa s-a calculat. Cine sunt eu să zic NU? Și nici n-aș zice nu. Însă vreau să am dreptul la opinie. În țara mea, când în constituție îmi zice că am dreptul la opinie, nu vii și mă iei cu forța în dubă că n-am respectat nușh ce lege!

Pe tema asta se poate vorbi mult și bine. Însă, nu se va schimba nimic până nu vor dispărea interesele de la mijloc. Abia atunci adevărul va ieși la iveală. Aștept modificarea constituției, unde mi se va spune că-n 2015 într-o țară care se vrea democratică (pe hârtie), un om nu are dreptul la opinie. Atunci, garantez că mai mulți vom da statul în judeacată și vom avea câștig de cauză!

Acest articol este un pamflet și va trebu tratat ca atare. Așa, istoric vorbind!

Comments

comments

16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Dar mai vine iarna asta?

Mă nene, dar iarna asta mai vine? Că ger și vânt am mai văzut noi. Însă un petic de alb...

Episodul… Florica!

Iată că după o pauză de aproape un an, Spanacul revine cu un nou FUFOrial. De data aceasta, vom vedea...

Cum să nu…

Hai să vă învețe nea Caisă Spanac câte ceva. Azi avem în temă cum să nu. Cum să nu ne...

Close