De ce nu am mai scris?

S-o fi plictisit Francisc de scris? I-o fi pierit muza? Sau a înțeles că oricum scria numai inepții?
Nu, “băi ăștia“. Pentru că unii așa puteți fi numiți.
Nu m-am plictisit de scris și nici nu m-a lăsat inspirația. Lipsa timpului însă da. Acum 2 zile am pierdut un blog, vezi “eroarea” Namebox. Sper să-mi recuperez baza de date cât de curând. Știam că serverele de backup nu-s ținute lângă cele de hosting, ci pe IP-uri diferite și locații diferite. În orice caz, în 5 ani de lucru cu Namebox nu am ce să le reproșez. Eu le țin pumnii să recupereze datele tuturor clienților. În caz contrar, treaba e nasoală. Foarte nasoală. Sper din tot sufletul să nu fie cazul.

În altă ordine de idei, mi-am luat mașină.
– Feriți femeile și copiii, nebunul nu vede zebrele!

Voiam să conduc însă Dacia îmi face eternele probleme. Pierde lichid de frână, Dumnezeu știe pe unde, nu-mi intră în marșarier și într-a treia. În plus, n-am servodirecție. Și voiam să zic și de casetofon ceva. Însă, la noua mașină am casetofon, dar în trafic nu ascult. Sunt atent la drum. Am lăsat ăla să cânte ceva acolo la radio în surdină. e o janghină de casetofon, nu-mi citește mp3-urile, deci nu ascult altceva decât radio. Citiți pe larg despre inmatricularea auto!

Este un Volkswagen Polo Mk3, roșu. L-am luat ieftin, însă cu probleme. Un cap de planetară care bate, n-am plafon, are câteva puncte de rugină, a sărit lacul de pe ea și s-a mătuit vopseaua, diverse. Însă direcția e bună, vitezele se schimbă corect, frânele țin, iar motorul trage de n-am treabă. Ba pe sub pod la Mărășești i-am dat 85 și nici nu știam că am viteza aia. Cel mai mult am mers cu 95 la oră acum 12 ani, când am făcut prima școală de șoferi. cu o Dacie 1310 ca a mea. Însă nu-mi place viteza. Observ asta în trafic. Degeaba mă dădeam eu zmeu în NFS, în trafic e altă mâncare de pește. Merg prudent.

Altă bucurie e că mi-am schimbat salteaua. Mi-am luat o superortopedica plus de care sunt tare mândru. 30 cm înălțime, dorm regește pe ea. Plus că de la 112 kilograme am ajuns pe la 104-105 și am dat jos 6 cm din talie. Adică au început să mă încapă vechii blugi, d-ăștia neelastici.

Și de două zile îmi încep dimineața ca la clasa I. Aia cu 15 minute de gimnastică. Cu ferestra deschisă and stuff. Tocmai d-aia m-o fi prins răceala? Am consumat ieri o cutie și ceva de șervețele umede, mi-am suflat nasul de peste 100 de ori. O fi ceva record mondial ăsta? Să mă interesez…

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.