De ce să-ți iei Galaxy S6?

Vrei să-ți iei un smartphone și nu știi ce firmă, ce model. Te înțeleg, e plin de fel de fel de telefoane și ești dezorientat, nu știi ce și de ce să-ți iei un anume smartphone. Însă hai să-ți zic de ce un Samsung Galaxy S6 este soliția perfectă pentru tine.

Galaxy S6 are ecranul de 5.1 inci. De ce 5.1 și nu 5 sau 5.5? Ei bine, este un secret de fabricație. La 5.1 inci, telefonul încape perfect în mâinile celor mai mulâi utilizatori. Fără a părea imens, fără a fi obligat să folosești telefonul cu două mâini, ca-n cazul phabletelor, ecranul de 5.1 este calculat precis, astfel încât majoritatea utilizatorilor să se simtă excelent manevrându-l.
galaxys6-1.0

Încărcare rapidă, fără cabluri. Visul oricărui om s-a împlinit. Avem încărcare wireless, grație tehnologiilor integrate certificate WPC și PMA. Telefoanele s6 și S6 edge se încarcă foarte rapid prin cablul de alimentare, de 1,5 ori mai repede decât Galaxy S5, oferind aproximativ 4 ore de utilizare după doar 10 minute de încărcare.

Camera foto/ video de 16 mpx. Încă de la primul meu telefon cu cameră foto (un siemens CX65), mi-am dorit performanță foto. desigur, un telefon nu poate concura deocamdată cu un aparat foto, însă s-au dezvoltat enorm pe această latură. Camera foto de la Samsung Galaxy S6 te poate satisface pe deplin. Ai filmare 4k (3840×2160), slow motion (cu încetinitorul), poți face filmări și fotografii mai mult decât perfecte. În plus, camera foto frontală (pentru selfie) este de 5mpx. gata cu pozele neclare, urâte, fără culoare, care primeau maxim 5 like-uri!

Ai 3 GB ram și 32/64 sau 128(!) GB memorie internă. Îndeajuns să-ți pui filme și melodii cât să-ți ruleze câteva luni fără să se repete.

Ți-am dat 4 beneficii. Nu e bine la un produs să arăți mai mult de 3 beneficii, deoarece interlocutorul (în cazul de față, tu, cititorule) are impresia că-i laud și-i prezint un produs, doar-doar voi face o vânzare. Mai mult de 3 beneficii plictisesc persoana din fața ta. Dacă vrei să afli mai multe despre această bijuterie pentru bărbați, aruncă un ochi pe tabelul de mai jos. De asemenea, mă poți întreba direct despre acest telefon, în comentarii.
s6 specs

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.