Detergenți profesionali pentru rufe găsiți la Dezitec

Dezitec este un producător de nișă în industria detergenților profesionali pentru rufe. Acesta oferă o gamă variată de produse pentru curățarea și îngrijirea hainelor și diferitelor suprafețe. Produsele sunt concepute special pentru a satisface nevoile și cerințele din domeniul curățeniei, dar pot fi utilizate cu succes și în mediul casnic.

Detergenți pentru rufe, o gamă variată

Gama de detergenti profesionali pentru rufe este variată, incluzând atât produse lichide, cât și pulberi, astfel încât să se poată răspunde cât mai bine cerințelor clienților. De asemenea, acestea sunt disponibile în diferite concentrații, având diferite parfumuri pentru a oferi o experiență de curățare cât mai plăcută și eficientă.

Un avantaj al detergenților profesionali pentru rufe este că aceștia sunt concepuți pentru a fi cât mai eficienți, îndepărtând cu ușurință murdăria și petele dificile, fără a afecta țesăturile și culorile hainelor. Mai mult decât atât, aceștia conțin și ingrediente active, care ajută la eliminarea bacteriilor și a mirosurilor neplăcute, oferind astfel un plus de igienă și prospețime hainelor.

Detergenții de vase, un ajutor util la casa omului

Detergenții de vase profesionali sunt utilizați în industria de catering, aceștia sunt de două feluri, cei pentru spălarea la mâna a veselei sau cei pentru spălarea veselei la mașina de spălat vase. Concentrațiile celor două tipuri de detergenți de vase diferă, datorită modului de utilizare.

Fiecare tip de detergent are o consistență lichidă și un parfum diferit, vasele pot avea miros de măr sau lămâie. Detergentul de vase poate fi și pentru apă dură sau să conțină un ph specific.

Consumabile din hârtie

La Dezitec poți găsi role de prosoape de bucătărie, șervețele împăturite pentru zona de lavoar, role de hârtie industriale, șervețele de hârtie și multe altele. Consumabilele din hârtie sunt esențiale în orice firmă sau instituție de stat, acestea sunt regăsite în toalete sau spații unde este nevoie de acestea. Găsești tot ce ai nevoie pentru firma ta la Dezitec.

Ai nevoie de echipamente?

La Dezitec poți găsi echipamentele necesare pentru efectuarea curățeniei, de la mopuri simple, la derivate ale acestora, mănuși, lavete, găleți pentru mop, mături și fărașe. Tot ce ai nevoie pentru a avea un spațiu curat și aerisit! Angajații ce lucrează în domeniul curățeniei vor fi mulțumiți de calitatea extraordinară a produselor de la Dezitec.

Cărucioare de curățenie

La Dezitec poți regăsi și cărucioare pentru curățenie, acestea sunt utilizate de către personalul ce se ocupă de curățenie în hoteluri sau pensiuni. Cărucioarele sunt special create pentru ca angajații să aibă un mic ajutor la deplasarea obiectelor de curățenie în momentul în care aceștia trebuie să aducă prospețimea unei camere de hotel. Au spații de depozitare ce eficientizează muncă.

Dezinfectanți

Dezinfectanții au fost și sunt unele dintre cele mai căutate produse după epidemia de Covid-19 și încă nu își pierd popularitatea. Fiecare utilizează zilnic dezinfectantul pentru a ucide bacteriile ce pot provoca diferite boli și totodată previn apariția acestora.

Utilizarea produselor de calitate în domeniul curățenie ne ajută să păstrăm curățenia în jurul nostru, schimbă mirosul, atât încăperii, cât și hainelor. Utilizarea echipamentelor vor face curățenia să fie mai ușoară ca niciodată.

Mai multe despre aceste produse găsești în pagina oficială.

Contact: +4 0749 768 217

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.