Dorești un loc special, în care să-ți bei cafeaua? Alege din măsuțele de cafea de pe Mobilux Home

Care este unul din primele lucruri pe care le faci când te trezești dimineața? Nu cumva, îți pregătești o cafea? Contează foarte mult ce rutină ai înainte de a pleca la muncă. Gândește-te că e ca atunci când pleci într-o călătorie. Cu cât te trezești mai devreme, cu atât te poți pregăti în mai multă liniște, fără să fii pe grabă și să riști să uiți ceva esențial acasă. Privește plecatul la muncă ca pe o călătorie. Trezește-te la o oră care să-ți permită să te miști într-un ritm normal, să ai timp și pentru tine. Fă-ți o cafea, așează-te comod și planifică-ți ziua ca să poți da randament și să te poți organiza eficient.

Cum s-a ajuns la inventarea unei mese speciale de băut cafea?

Știai că, la început, aceste mese au fost făcute, ca loc special, unde să poți savura un ceai? Ele au apărut prima dată, în Anglia, în urmă cu două secole și erau amplasate în camera de zi. Știi și tu că englezii sunt recunoscuți pentru pauza de ceai. Acest start al pauzei de ceai a fost dat de Anna, Ducesa de Bedford. În secolul XIX, oamenii din Anglia luau mesele principale dimineața și seara, fiind o pauza foarte lungă între cele două. Ducesa s-a plâns de faptul că îi este foame și ca să reziste, a început să-și facă ceai, care să fie însoțit și de mici gustări. Bineînțeles, își invita și prietenele, ca să fie un moment oportun de socializare. Cu timpul a devenit un eveniment social important și au păstrat tradiția până în prezent. Un obicei ca acesta, cu o amploare atât de mare, a necesitat și o piesă de mobilier adecvată.

Transformarea lor, de la măsuțe de ceai la masute cafea a fost dată de mass-media. Erau foarte întâlnite în filmele de la Hollywood și la emisiunile TV. Americanii au descoperit că acest tip de mese sunt mult mai practice, iar poziția lor joasă se plia mult mai bine pe designul interior al locuințelor.

Cum să alegi o măsuță de cafea potrivită?

Pe site-ul oficial mobilux-home.ro poți să găsești nenumărate modele, care să se plieze pe gusturile tale personale și pe designul casei tale. Dacă ai gusturi rafinate și vrei mobilier de lux, acesta este site-ul potrivit pentru tine. Dispun de modele atât vintage, cât și moderne, din diferite materiale. Deși sunt modelele se diferențiază prin multe aspecte, au totuși și ceva în comun, anume: calitatea.

Dacă te-ai decis că ai nevoie de o astfel de măsuță, gândește-te prima dată la dimensiune. Să vină bine pe lângă restul mobilierului și să ai loc destul între canapea și masă, să te poți mișca. Cum ar fi să alegi o masă cât canapeaua de mare? Alege-o să-ți fie confortabil, să nu fie mai înaltă decât canapeaua ta.

Ai grijă la forma acesteia. Dacă ai copii mici, poate iei în considerare să cumperi una rotundă, ca să prezinte colțuri în care  cei mici să se lovească. Pentru un spațiu mic, este recomandată cea pătrată, iar pentru un spațiu mai larg, cea dreptunghiulară.

Acordă atenție designului din restul casei sau camerei în care decizi să o pui. Dacă ești pe un stil vintage, poți opta pentru o măsuță de cafea din lemn, dar dacă stilul pe care l-ai abordat este unul modern, alege o masă din sticlă sau material lucios.

Contact:

hello@mobilux-home.ro

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.