Fă Doino, ți-ai făcut provizii? Vine rusul și te violează!

ANUNȚ DE INTERES NAȚIONAL! Dați iama în magazine de pe acum și faceți-vă provizii. Războiul dintre Ucraina și Rusia se intensifică.
Și aici nu fac deloc mișto. Rușii au tot trimis forțe armate la granița cu Ucraina, au mai tras niște focuri de armă, am mai omorât vreo doi oameni, d-astea mărunțele.
Bașca două bombardiere ajunseseră prin coasta Scoției, iar când a apărut un avion englez s-au întors fără incidente. Și Olanda trimisese 2 avioane la interceptare. Rușii amenință Ucraina și Statele Unite să-i lase în pace, că ei sunt oameni buni și au treabă, toată Europa e un butoi de pulbere și noi… noi ne uităm la Ponta și-al lui celebru ““, mai ceva decât vechiul și fumatul “se futu butonul.
provizii
Puneți mâna și vă luați din timp baterii, hrană, mâncare. Care aveți permis de port armă, luați la rând magazinele și umpleți-vă de cartușe. E treabă serioasă. Nu știu cât se vai mai sta așa cu mici “hârjoneli” între ruși și restul Europei.

Văd că pe noi de doare undeva. Râdem de Ponta și-l facem măgar și nesimțit că ne face de rahat în lume. Hai mă, ne-am făcut de rahat demult, cu mentalitatea de curvă proastă, să fim serioși.
Ne comportăm exact ca virgina aia regulată pentru prima dată. Ne plângem de durerea de ureche, când ne mușcă (Fă, Doino), în timp ce ne lărgesc rușii cât cuprinde.

Știm, în schimb, să ne dăm ghizdavi pe net, nevoie mare. Dar în cazul în care îți vine un soldat înarmat să-ți reguleze nevasta, nu știi cum să fugi mai repede.
Puneți mâna de vă apărați! cu orice mijloace. Într-un film cu Chuck Norris îi învăța ăsta pe copii cum să se apare de atacatori cu un simplu creion ascuțit.

Știți aia cu luptele la baionetă? Nu încercați să-l loviți pe dușman în cap, ci în gât sau ochi. Așa nu se va bloca baioneta în oasele ăluia. Good to know.

De ce agit populația? Pentru că, sincer să fiu, mi-e frică. Mi-e frică de război, mi-e frică de moarte. Și personal, cred că războiul nu se mai lasă mult așteptat. Cel mai nasol e că-i la granița noastră. Ce-mi pasă mie că-i război civil în Africa, în Cambodgia, Dumnezeu știe mai unde? Și tare mi-e că se repetă istoria din 1944. Că așa suntem noi ca nație. Foarte influențabili.
saldier

Comments

comments

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.