Gata cu cei 100 de lei în parbriz!

De vreo 2 zile circulă pe net o știre preluată de la americani. Că pleacă una cu mașina și abia după ce merge o bucată de vreme observă că are în ștergător o bancnotă de 10 dolari. Băi nene, știrea asta pute de la o poștă. Prost să fii să intri de-amboulea în mașină și abia pe la semafor să observi că ai ceva ce aduce izbitor cu niște bani pus între parbriz și ștergător. Mă, chior să fii de-un ochi și tot vezi că ceva acolo e-n plus.
Apoi, a apărut știrea și la noi, cu o bancnotă de 100 de lei în parbriz. Eu până acum n-am observat om care să intre în mașină fără să se uite la ea înainte. Măcar așa, să vezi dacă nu ți s-a strecurat pe bancheta din spate un aurolac.
Cum până acum, de 100 de ani de când are omul automobil, observa imediat că are în geam ceva, o reclamă, un tichet de amendă că a parcat aiurea. Oamenii ăia erau genii înseamnă, uite ce spirit de observație. Cum naibii de s-au prostit brusc, încât nu observă acum BANI în parbriz?

Bun, hai să zicem că te grăbești enorm și nu te uiți în față când intri în mașină. Nu știu la mașinile astea noi, pornesc prin puterea minții, că la Dacia, te urcai în ea, fără să vrei te uitai razant în față, unde e parbrizul, apoi băgai cheia în contact.

Aici ai două posibilități. Ori hoțul care te pândește în întuneric să-ți fure bunătate de Logan e băiat deștept, ori e tăntălău.
1) Hoțul e tăntălău. Pune hârtia ce aduce a bani fix în dreptul șoferului. Care șofer, chior cum am explicat mai sus că poate fi, se dă jos și face gestul să pună mâna pe acei bani. Orice moș paralitic reușește să ia banii înainte de-a i se strecura careva în mașină. Deci și ardelenii vor fi mai rapizi decât potențialul hoț care pândește.
2) Hoțul e băiat mai dezghețat la minte. Atunci acesta pune “banii” în ștergătorul din dreapta (dacă volanul e pe stânga) și invers. Atunci când chiorul de șofer vede banul, trebuie să se dea jos din mașină, să ocoleacă botul (depinde cât e de mare mașina – dacă are SUV a pus-o) și să apuce de bancnotă. În timpul ăsta hoțul se poate urca în mașină și pleca în marșarier. Că dacă bagă a-ntâia, dă peste șoferul chior care e prin fața mașinii.

Cum știrea a venit din America, iar în poză era un SUV, acolo să zicem că pot fi oamenii atât de dobitoci încât să se dea agale jos din mașină și să se prindă abia la Paște că au rămas doar cu bani falși în mână și fără mașină.

Până atunci, gata cu prostiile. Încetați cu share-urile tâmpite la poza de mai jos. Gândiți pentru un minut singuri! A, știrea a apărut pe OnlineReport, cel mai tare știri din galaxie, e clar…
bani-masina

Poza via Albert.

Comments

comments

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.