Functiile speciale ale unei camere video auto

Probabil ca toti cei care stiu cat de utila este o camera video auto, ii cunosc deja functiile principale.

Insa, ca in orice domeniu de altfel, evolutia si-a spus cuvantul, exprimandu-se prin functii si proprietati speciale, originale, pe care ar trebui sa le stii si de care, de ce nu, sa te bucuri, in orice calatorie pe care o faci la volanul propriei masini.

In primul rand, inregistrarea audio-video ar trebui sa fie facuta la o rezolutie reala Full HD, astfel incat, chiar si cele mai mici detalii sa fie redate in cel mai fidel mod, indiferent de conditiile de mediu sau de viteza.

Cele mai de calitate camere video auto sunt cele care ofera imagini clare chiar si atunci cand este noapte.

Prezenta senzorului G tridimensional iti garanteaza faptul ca filmarile facute vor fi salvate automat intr-un folder nou in caz de accident, astfel incat sa nu se piarda nimic.

De asemenea, SOS este sistemul inovator prin care se protejeaza fisierele impotriva stergerii accidentale. De aceea, ar trebui sa fie prezent si la camera video auto pe care intentionezi sa o achizitionezi.

Ingeniozitatea de care vorbeam este oferita si de functii precum alertarea soferului atunci cand acesta depaseste viteza setata, GPS-ul incorporat, care nu doar ca iti va indica drumul cel mai bun spre destinatia dorita, ci si, in cazul unei imprudente in trafic sau a unei neplacute sicanari, poate indica locul exact unde s-a produs evenimentul, fiind probat, bineinteles, si prin imagini.

Totodata, foarte util este si senzorul de miscare, detinut de camerele video auto mai performante, care declanseaza inregistrarea cand sesizeaza o miscare in unghiul sau de vizualizare.

De asemenea, unele camere auto au incorporat un senzor care detecteaza accelerarea sau franarea brusca, apropierea neregulamentara de autoturismul din fata, sau orice risc de posibila coleziune, determinand pornirea camerei si inceperea inregistrarii.

Astfel, nu va mai trebui sa fii mereu atent sa pornesti camera video auto, aceasta pornind singura la momentul oportun.

Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile inovatoare, prietenoase si folositoare, pe care o camera auto pretentioasa ar trebui sa le aiba.

Inainte de actizitionarea unei camera video auto, te sfatuiesc sa citesti un articol foarte bun publicat pe chibzuintza.ro, care te va ajuta sa faci cea mai buna alegere: CLICK AICI.

camera-auto

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.