Schimbarea codului rutier astfel încât parlamentarii să nu fie amendați

Citisem la Dan (da, e ungur!) zilele trecute, că parlamentarii vor să schimbe Codul Rutier, astfel încât ei să poată circula cu ce viteză carvor, pe unde vor, oricând vor, chiar pe roșu semaforului, fără a fi trași la răspundere.
E pe bune știrea asta, sau e doar o glumă proastă, mult datată după 1 aprilie? M-am uitat, nu e SHRTURL, ultima jucărie a românului care “se dă pe net“.
Dacă asemenea lege va trece mai departe și va fi aprobată, e clar că haosul va cuprinde străzile, mai abitir decât este acum. Și aici vorbesc de mașini de salvare sau Poliție care dau drumul la alarmă doar ca să treacă pe roșu intersecția, uitându-se la ceilalți participanți la trafic c-o privire plină de scârbă, de genul “trece șeful mă, insignifianților“, sau de taximetriștii care circulă mai mult decât haotic, deoarece “e mașina de firmă, dă-o dracu, să se strice, că nu-i a mea“.
Gândiți-vă că pe lângă cei amintiți mai sus, mai vin și alți participanți la trafic, din care abia 25% circulă regulamentar, apoi și vitezomanii guvernului.
Că legea îi apără, în mod abuziv. Să vedeți atunci cazuri în care copii sau studenți vor fi măcelăriți (vă amintiți cazul studentei ucisă pe trecerea de pietoni, deoarece se apropia coloana oficială a lui Tăriceanu?) pe străzi, fără ca nimeni să nu poată face nimic!

Evident, agit puțin apele cu exagerările, însă cu legile astea date după ureche, nu-i de glumit. Mâine vedem că suntem nevoiți să plătim și aerul pe care-l respirăm (poată veche de la Ion Băieșu cu CIA – Combinatul de Industrializare a Aerului).

Voi ce părere aveți?

Sursa foto: InfoPrut.ro (bucurați-vă, încă mai plătim mașinile alea…)

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Prima carte Nemira

Și iată-ne ajunși la a patra probă SuperBlog. Proba Prima carte Nemira. Heh, nu mai țin eu minte care a...

Cum mi-am dublat bateria de la Samsung Galaxy Note 3

Cei care dețin un smartphone Samsung, vor ști din start care este marea problemă a acestor telefoane. Bateria care se...

CONCURSURI SI…,,CONCURSURI”!

      Nu-i o noutate ca de mai multa vreme pe posturile de televiziune din România ti se ofera...

Close