Google refuză crearea de site-uri neo-naziste!

Google va anula în decurs de câteva ore crearea unor site-uri neo-naziste. Asta ca urame a faptului că celebra firmă GoDaddy a anulat contractul cu Daily Stormer – site neo-nazist, deoarece “încalcă termenii și condițiile” GoDaddy.

Daily Stormer publicase un articol răuvoitor la adresa lui Heather Heyer, victima ucisă în Charlottesville, unde o mașină s-a năpustit într-o mulțime de manifestanți de dreapta, ucigând-o pe Heather și rănind peste 10 persoane.

S-o luăm încet. Publicația de extremă dreapta a declarat sus și tară că victima era o “grasă de 32 de ani, fără copii“. Ăștia care găzduiau publicația on-line le taie macaroana, că vezi domne, le strică lor feng shuiul.

De acord cu ei, faptele de violență și ură de orice fel nu ar trebui îngăduite. Însă, ce se întâmplă cu “libertatea de exprimare“? Gagiul ăla, Andrew Anglin, fondatorul Daily Stormer a băgat niște bani în website, pentru “pătrățica” lui. Care instigă la violență rasială. Este un drept al lui, garantat prin constituție. La fel ca drepturile noastre, ale celorlalți. Numai că gagiul e atât de bleg, încât și-a ascuns adresa site-ului prin Cloudflare, însă adresa lui personală, mailul și numărul de telefon nu.

Dar, “avem dreptul de-a ne selecta clienții” și-a spus cuvântul.

Rămâne ca Google să anuleze și cererile de site-uri care conțin porn child și totul va fi bine. Până atunci, e cale lungă. Au început cu neo-nazisștii? Foarte bine, aștept ca următorul pas să fie scoaterea în afara legi și-a extremiștilor de stânga, a site-urilor care sunt de partea Statului Islamic, a pedofililor, a violatorilor de animale și cadavre și-a politicienilor corupți.

Sursa

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
ORICE EXCES, DAUNEAZA! INCLUSIV FACEBOOK-ul!

Din cate-mi dau seama, foarte multi dintre noi folosesc, mai des sau mai putin ,cu pricepere, ori ba, retelele de...

Sfârșit de sezon

Avem sfârșit de sezon pentru Flash, Person of interest (Bear n-a apărut în ultimele 2 episoade) și Arrow. Pentru Person...

EUL SI…EMPATIA!

  Astazi, in societatea in care traim, orice zi, orice ora, minut sau secunda te solicita din plin. Fara sa...

Close