GRESELI FATALE FACUTE DE FEMEI!…

Nu de toate,ci doar de unele dintre ele.Cu atat mai mult cu cat, majoritatea sexului feminin a dat si da dovada,pe langa gingasia si naturaletea lor nativa,de multa pasiune,rabdare si atasament fata de prieten,iubit,sot sau,in unele cazuri, chiar concubin!Nu mai amintesc si fata de familia din care face parte.Toate aceste atuuri sunt tot atatea atractii pentru barbati,pentru toti cei care stiu si trebuie sa le pretuiasca.
Dar dincolo de aspectul fizic atragator al partenerei, barbatii sunt interesati si de temperamentul ei precum si de modul în care se poarta. Deseori, anumite greseli pe care le fac femeile fara sa-si dea seama pot distruge o relatie frumoasa.Indiferent de gradul , nivelul sau stadiul in care se afla acea relatia la o anumita data .Iata doar cateva dintre acestea,nu ca tipare sau dogme si nici facaturi ale cuiva manat de spiritul misogin,ci fie culese de pe net,aflate in ani si demne de stiut si evitat…
Asadar,din obisnuinta si din rea vointa,sau chiar din fireasca nestiinta,unele femei comit ,cu sau fara perseverenta ,cateva grseli:

-Nu recurg la ajutorul partenerului si obisnuiesc sa depaseasca problemele de sine statator.

-Uita de dozele de bun simt si modestie.

– Se considera mai destepte si îi fac pe barbati în mod intentionat sa se simta inferiori.

-Au tendinta de a precipita lucrurile.

– Neaga si refuza încercarile barbatilor în stabilirea unor relatii trainice si încearca sa demonstreze varianta corecta.

– Indica cum trebuie sa se comporte cu o femeie când sunt în doi.

– Minimalizeaza lucrurile pe care barbatii le fac pentru ele.

– Recurg la un comportament distant în relatii si se plâng de lipsa de afectiune si atentie.

– Povestesc despre viata lor în cele mai mici detalii.

– Sunt dominante în situatii de urgenta si accidente casnice.

Daca din intamplare sau nu va numarati printre cele ce comit (inca) asemenea greseli,e bine sa va auto-remediati comportamentul si sa eliminati greselile.Total sau macar partial.Haideti,curaj si incercati!N-aveti decat de …castigat.
In ce ma priveste,va promit sa revin intr-un proxim articol si cu cateva mici amanunte si despre greselile …barbatilor.Ca sa nu fie care cumva dicriminare,nu?!


Marc Ciubotaru

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.