Hai să dăm o tură… prin Sinaia!

În ianuarie, văru-meu Max m-a sunat rugându-mă să-l ajut cu ceva. Venea omul din Franța, unde locuiește de 20 de ani și avea nevoie de un serviciu de încririeri mașini.
– Păi ce mă, tu n-ai mașină?
– Ba am, două chiar. Însă aia mică mi-a boțit-o nevastă-mea acum 3 zile, iar aia de teren nu ies cu ea din țară, că mă costă benzina de n-ai idee.
– Și ce să fac eu?
– Vezi că mâine seară ajung. Deci poimâine pe zi să mergem să-mi iau mașină închiriată. Vezi și tu ce rezolvi, te rog.
– Măcar de mi-ai fi spus mai din timp! Hai că mă uit, te anunț!

inchiriere audi a4 sedanȘi m-am apucat să-i caut omului ce dorea. Și-am găsit un Audi A4 Quatro la WLCRent.ro. Max nu- mi spusese ce mașină voia, am ales eu după capul meu. am sunat la firmă și-am aflat multe chestii interesante. Eu credeam că te duci acolo, ceri o mașină, dai actele și buletinul și-ți dă o mașină oarecare.
Dar de unde!? Treaba era puțin mai complexă decât atât. Pentru fiecare client care dorea să închirieze o mașină exista un asistent al firmei care-ți făcea un calcul.
Eu mă și gândeam că-mi va spune că nu au alte mașini decât vreo dubă sau ceva de lux. Nicidecum! am cerut Audi A4 Quatro? Păi fix aia mi-a dat. Asta după ce ne-a spus exact cât consumă mașina la 100 de kilometri, cum se conduce, tot ce-a trebuit.

A doua zi a venit Max, m-am dus la aeroport să-l iau (cu taxiul), ne-am întors acasă, am mâncat și-am stat la povestit până târziu în noapte. A doua zi dimineață ne-am trezit și-am plecat să luăm mașina de la firmă.

Toată treaba a durat maxim 40 de minute. Max era încântat:
– Auzi coane, ce treabă ai azi?
– Te plimb prin București, să-ți mai readuci aminte cum arată!
– Lasă Bucureștiul mă… Hai tu prin Sinaia!
– Ce să caut acolo?
– Vii cu mine! Aer curat, munte, natură, luăm o pizza, un suc…
– Păi aș merge, dar nu așa! Trebuie să-mi iau haine de schimb!
– Mergem acum și ne întoarcem seara mă, cât vrei să stai la munte, 10 zile?

Și-așa am făcut. Am dat telefon acasă neveste-mii să o întreb dacă vine și ea. N-am apucat să-i spun ce și cum și-a zis să venim s-o luăm.
apoi, în o oră și jumătate eram pe autostradă. La 12 și ceva eram în Sinaia. Și cum s-a condus mașina aia… Ce vorbești! Bijuterie, nu altceva.

Și uite așa, am reușit și noi să mai luăm o gură de aer curat. Altfel, cine știe când apucam s-o duc pe nevastă-ea pe la munte?
Castelul_Peles,_Sinaia_-_Vedere_panoramica

Comments

comments

17 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.