În vizită la o clinică de ginecologie în Suceava – apelează la serviciile clinicii Hereditas

Atunci când o femeie este însărcinată sau chiar și înainte de conceperea unui copil, sunt necesare teste, controale, diferite ecografii care au menirea de a indica dacă totul este bine cu aparatul reproducător al acesteia. Dacă acesta se știe cu anumite probleme de sănătate, mai ales în acea zonă, este indicat să se apeleze de îndată la sfatul unui medic care poate pune un diagnostic și care poate prescrie un tratament optim.

Clinica Hereditas este o clinica ginecologie Suceava care are o secțiune specială dedicată problemelor ginecologice. Doamnele sau domnișoarele care au probleme sau care doresc pur și simplu să meargă la un control trebuie să știe că în cadrul acestei clinici vor găsi medici specializați și personal calificat care să le ajute să depășească toate problemele ce țin de sfera ginecologiei.

  • Când e cazul să mergi la un control ginecologic?

Nu există o regulă scrisă, dar indicat ar fi ca acest control să aibă loc o dată pe an chiar dacă nu există anumite simptome care să te îngrijoreze. Vei putea să vezi dacă există anumite probleme în ceea ce privește menstruația sau alte detalii care trebuie discutate cu un doctor. Dacă dorești să începi să iei anticoncepționale, ar trebui să iei legătura cu un medic ginecolog care va putea să-ți prescrie și să-ți spună care sunt beneficiile, dar și dezavantajele. Per total vei putea să adresezi întrebările la care nu ai primit un răspuns exact.

În cazul în care ai o urgență, este recomandat să apelezi la un medic ginecolog cât mai repede cu putință. Sângerări, dureri ieșite din comun sau alte simptome, acestea nu trebuie tolerate mai ales când este vorba despre aparatul reproducător. Medicul ginecolog te va consulta, îți va face un ecograf dacă va fi cazul și va prescrie un tratament pentru ca tu să te faci bine în scurt timp.

Un avantaj al apelării la o clinică privată este că te poți programa de îndată la un consult, nu trebuie să mai aștepți și nici nu vei fi tratat pe repede înainte. Medicii vor sta de vorbă cu tine, îți vor pune întrebări și vei afla chestiuni noi, poate anumite detalii despre aparatul reproducător de care nu știai până acum.

  • Programează o consultație, online, din site-ul oficial

Poți programa o consultație la unul dintre medicii ginecologi din cadrul clinicii Hereditas și online. Nu trebuie să mai suni și să pierzi timp cu acest lucru. Vei putea să îți programezi o vizită la o dată și o oră disponibilă pentru tine. Personalul, dar și medicul se va asigura că această consultație a fost una care te-a ajutat să capeți o viziune mai amplă asupra organismului tău și că nu te mai confrunți cu simptomele care odată nu îți mai dădeau pace.

Completează formularul pe care îl găsești în pagina oficială clinica-hereditas.ro și gata, vei putea sta liniștită că viitoarea ta programare va avea loc la data și la ora stabilită.

Contact:

+40 330 408 407

office@clinica-hereditas.ro

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.