Înainte să schimbăm totul în țara asta, ar trebui să ne schimbăm noi înșine!

Zi de zi văd numai nemulțumiți. Că nu e aer condiționat în tren, că ne fură statul, că nu ne convine că biserica nu-i taxată de stat, că se face moschee la București, că n-avem spitale, că una, că alta.
Mă, dar nu-l văd eu pe ăla care să zică ceva de genul “Nu ne strângem mă câțiva oameni și mergem peste ei?“. Rar apare unul care să vrea să facă ceva.
Nu. Românul e mare maestru în dat cu părerea și campion la criticat. Însă nu-l întrece nimeni la lene.
Degeaba îi zici “Hai bă, vin eu cu tine, hai să le dăm în cap!” sau “Hai să le facem scandal“, că-ți bagă vechea placă:
– Suntem singuri mă, ce rost are. Ne dă ăștia câțiva coți la pârnaie de nu vedem soarele. Ce, suntem fraieri? să se ducă alții.
protest

Și alții care? Care se duc? să facă ce? S-au strâns pe afară, cu “Jos Băsescu“. A ieșit Băsescu la TV și l-a dat afară pe Boc, anunțând că el, “ca și căpitan de vas“, nu părăsește corabia numită România. Norodul a înghițit gălușca și-a intrat în case. A căpătat capul lui Moțoc.

După aia au ieșit în stradă cu “uniți salvăm“. Ce-ați salvat mă? Ați salvat un rahat mai mare decât voi. Ați salvat roșia Montană? Câți dintre voi ați fost acolo măcar? Sau, mai bine zis, câți știți unde e pe hartă? De ce nu vă duceți mă în concediu în roșia Montană, că tot v-ați rupt bojocii urlând ca să nu o vândă unora și altora? De ce plecați pe litoral la greci sau la bulgari? Ce, în natură la Roșia Monatnă nu-i frumos?
Nu zic nu, ați făcut un gest acolo. În condițiile stipulate în contract, țara pierdea enorm. Dar nu se plânge nimeni că la Certej au abțint ăia aviz de extragere. De pădurile din țară nu se plânge nimeni, că ies camioane încărcate cu lemne. Când am mers pe Transalpina erau zone defrișate total.

După aia a ieșit norodul în stradă cu Raed Arafat, că ce băiat bun, cum ne-a salvat viețile. Nu i-a luat mult românului ca să-l scoată pe același Raed drept criminal că n-a ajuns Smurdul în nu știu ce situație nici după câteva ore.

Apoi, jos Ponta. Și s-a ajuns să-l alegem pe Iohannis. Pe care și eu l-am votat. Iohannis pe care acum nu-l văd făcând nimic “PENTRU ROMÂNI“. Decât excursii și concedii peste tot prin Europa. Plus adoptarea unei legi clar ANTI-ROMÂNI și salarii extrem de mari pentru aleșii neamului.
Un nene își dădea cu părerea pe Facebook despre asta:
– Românii sunt proști. Ei nu-și dau seama că prin adoptatea unor salarii mari pentru parlamentari, va dispărea corupția din statul român.

Da mă, că dacă dădeai 200 lei în plus la orice muncitor român nu aveai după aia să mărești salarii cu 200% la parlamentari. Tare-mi stă pe limbă să te bag în… unde nu bate soarele.

Așadar, da băi românilor. Sunteți proști. Pardon, suntem. Că eu, ca și voi, efectul de turmă. Stăm și ne plângem. Nu suntem în stare să ne luăm de puștii cordiți care aruncă semințe pe jos în tramvai, nu facem nimic să ne arătăm indignarea față de unele rahaturi comise în România.

Știați că țara nu se vinde? Vai, ce crește pipota-n noi, că suntem patrioți. Că nu ne vindem țara, că-i pământ sfânt. N-O VINDEM BĂ, DAR STĂM CU MÂNA-N CUR ÎN TIMP CE-O DAU ALȚII GRATIS!

Așadar, vreți să se schimbe ceva în țara asta? Shimbați-vă mai întâi pe voi. A, iar în caz că nu vă place ce v-am zis eu, vedeți filmulețele lui Sorin Ovidiu Vântu, mare mafiot, care SPUNE ACELAȘI LUCRU! Și căruia i-ați dat like, cu lacrimi în ochi că “ce bine le zice!
sursă foto: PSnews.ro

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.