Infectiile urinare afecteaza stilul de viata al femeilor

Infectiile urinare sunt o problema cu care se confrunta din ce in ce mai multe femei. Chiar daca acest tip de infectie poate aparea si la barbati, femeile sunt mult mai predispuse sa faca o infectie urinara din cauza dispunerii anatomice a aparatului urinar.

Cu un program atat de incarcat si mereu cu grija celorlalti, ultimul lucru de care are nevoie o femeie este sa se confrunte cu simptomele deranjante ale unei infectii urinare. Urinarile dese, usturimea la urinare si disconfortul din partea inferioara a abdomenului sunt doar o parte dintre simptomele ce pot afecta stilul de viata al unei femei.

Este important de stiut ca toate acestea au o solutie – Urifar, un supliment alimentar disponibil pe site-ul www.onlinefarmacia.ro. Urifar pret este unul accesibil, acesta fiind un antibiotic natural ce contine ingredientul natural D-manoza. D-manoza este un zahar natural (monozaharida), epimer al glucozei, dar care nu se metabolizeaza de catre organism si nu interfereaza cu producerea glucozei, fiind potrivit si pentru persoanele cu diabet. Acesta se absoarbe rapid in tractul digestiv si ulterior este eliminat nemodificat in urina in 30-60 de minute, astfel bacteriile Escherichia Coli (E.Coli) din tractul urinar sunt eliminate inca din prima ora dupa administrare.

Pe langa cea mai mare cantitate de D-manoza de pe piata, Urifar mai contine si extract standardizat de rodie care are un efect bacteriostatic si antioxidant. Complexul de polifenoli din extractul de rodie ramane in vezica 48-96 de ore si stopeaza inmultirea si vitalitatea bacteriilor, acestea neputand opune rezistenta complexului de polifenoli.

Datorita combinatiei dintre aceste doua ingrediente, Urifar este o solutie rapida si de durata pentru persoanele care isi doresc sa scape rapid de disconfortul infectiei urinare. Chiar de la inceputul administrarii acestui supliment alimentar, activitatile zilnice obisnuite pot fi reluate fara grija infectiei urinare.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cele mai mişto reclame

Ai o firmă şi vrei să-ţi faci reclamă să te ţină minte oricine? Nimic mai simplu. Tot ce ai nevoie...

O mini excursie reușită!

Nu îmi vine să cred cât am călătorit anul acesta, ba la munte, ba la vreo zi de naștere. De...

Am găsit Terasa Fericirii!

Am toate motivele să fiu... fericit! Am descoperit Terasa Fericirii. A, nu e o terasă naturală, cea de sus e...

Close