Investind inteligent pentru casa

Anul acesta a trebuit sa fac renovari la casa iar cea mai mare provocare a reprezentat-o parchetul. Fiind vorba de un apartament vechi, care nu a mai fost renovat de 30 de ani, a trebuit sa iau in considerare fiecare detaliu. Avand in minte un proiect propriu, am decis ca voi cumpara un parchet dublustratificat.

Pe site-ul magazinului Parchetpeviata.ro, am gasit un numar mare de produse din gama parchet dublustratificat si am ales modelul Merbau Natur Prestige. Acest model de parchet este foarte usor de intretinut, sigur pentru copii, pet frinedly si ideal pentru incalzirea in pardoseala. Incalzirea prin pardoseala a fost printre principalele motive pentru care am optat pentru un parchet dublustratificat. Parchetul Merbau Natur Prestige este fabricat de producatorul Boen, un nume cunoscut in acest domeniu.

Selectia acestui parchet este din lemn natural iar finisajul este de tip lac live matt. Modalitatea de a monta parchetul este una foarte simpla, deoarece acesta se ataseaza prin lipire cu adeziv special pentru parchet. Intr-un pachet echivalent a 2,46 metri patrati, cumparatorul poate gasi 32 de bucati de parchet Merbau Natur Prestige.

Sunt foarte multumit de acest produs, deoarece montajul a fost foarte usor de realizat iar produsul final arata impecabil. Faptul ca acest parchet dublustratificat este ideal pentru incalzirea in pardoseala, reuseste sa mentina, pentru mult timp, caldura ce trece prin conductele de sub pardoseala. Il recomand, cu toata increderea, tuturor celor care doresc sa faca o schimbare radicala si sa dea locuintei un aer de hotel de 5 stele. Magazinul Parchetpeviata.ro, este renumit pentru produsele sale de calitate superioara si preturile avantajoase. In gama de produse a acestora, clientii pot gasi multe tipuri de parchet de la producatori de calitate.

Merbau Natur Prestige a reusit sa redea luxul pe care apartamentul l-a avut odata intr-o maniera chiar mai impunatoare.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.