Orice se poate cumpăra! Dar un hosting de calitate de la TLH îl iei de drag!

cumparaNews flash! Orice și oricine se poate cumpăra. Orice adică terenuri, case, câine nuș de care, mașină, dovleciori, orice.
Mai rău e că se cumpără oameni. Mă uit la jucătorii de fotbal. Se cumpără ăia ca pe vite. Vite care primesc salarii, umblă cu pițipoance cu nasul înfundat de cocaină, dar tot vite sunt!
Și cu asta am adus discuția unde voiam. Faptul că se cumpără oameni. Și că oricine aproape poate fi cumpărat. Depinde de ofertă. Unii, foarte puțini, nu pot fi cumpărați, dar pot fi forțați/ manipulați. Însă e altă discuție.

Vorbeam de cumpărare. În principal cu bani. Se cumpără tot felul de oameni. Fotbaliștii de care am zis, ziariști, oameni de afaceri, bloggeri. Cel mai nasol e când se cumpără politicienii.
Hai că la restul se mai acceptă. Ziariștii sunt plătiți să scrie despre ceva anume, altfel șeful îi dă afară. Bloggerii scriu pe bani, câteodată puțini, ce-i drept. Însă rar am văzut blogger să laude un rahat de produs cu așa lingușeală cu care o fac ziariștii…
Oamenii de afaceri se cumpără și ei foarte ușor. Dar nu cu bani. Cu proprietăți, terenuri, hoteluri, yahturi…

Și ajungem la buboiul cel mare. Politicienii. Care înainte se cumpărau pe bani grei, pe funcții importante. Acum se vând pentru încă un an de mandat! Și vedem cazul Roșiei Montane, atât de dezbătul zilele astea.

Suntem o țată ieftină din păcate. Și-mi pare rău s-o declar. Ne-am făcut-o cu mâna noastră. Acum tragem ponoasele și ne gândim “Doamne, de ce noi?”

Pentru că am fost curve exact când n-a trebuit. Am făcut greșeli imense de-a lungul istoriei. Nu le aduc în discuție, nu-i locul și timpul. Cei care știu mă înțeleg. Ceilalți, citiți dragilor. Nu ce rahat vă predă în școli. Ah, pardon… Că nu citiți, că picați Bacalaoreatul. Sau îl luați. Cu 200-300 de euro, după cum am spus.

Bacul cu 300 de euro, diploma de facultate cu 2000. Și te faci om. Plin de diplome și medalii de le întinzi pe pereți. Așa-s peste tot. La orice idiot din funcție înaltă. De la primari cu 5 clase la prim miniștrii. Totul s-a obținut prin furt sau prin “mici atenții“.

Uite, eu acum aș lua un hosting profi de la TLH. Au prețuri decente și-am auzit că nu le pică serverele nici să-i dai cu tunul. Au și protecție ddos. Că și-așa îmi trebuie să-mi pun vreo 2 site-uri. Cred că până la Crăciun se fac de un client nou.

Și uite așa dragilor, oricine se poate cumpăra. Trebuie numai să știi ce să oferi. Și cu ocazia asta fac un anunț important. ZIUA CÂND VOI APUCA SĂ LAUD UN PARTID POLITIC, DACĂ NU-I AL MEU PERSONAL (CREAT DE MINE – EXTREM DE MICI ȘANSELE), VA FI ZIUA ÎN CARE MI-AM PIERDUT UMANITATEA.

P.S. Dacă mâine îmi dă un partid politic o sumă anume, șterg postul ăsta dă-l dracu. Și dau vina pe hosting că s-a pierdut baza de date… ete ca să știți. 🙂

Comments

comments

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.