Jachie Chan în Skiptrace

Jachie Chan joacă într-o nouă comedie. Pelicula se numește Skiptrace, însă românii i-au pus un nume anapoda rău. Detectivul, mafia și cartoforul.
Detectivul este Jackie Chan, în prag de pensie, care și-a petrecut ultimii 9 ani din viață căutându-l pe Matador, capul crimei organizate din Hong Kong. Acsta era vinovatul principal în uciderea colegului său de muncă. Ca amintire, acesta îi lăsase un ceas și cu limbă de moarte, să aibă grijă de fiica lui. Oare ce poți face să te ții de cuvânt, decât să urmărești răufăcătorul până-n pânzele albe, într-o goană nebună pentru răzbunare?

skiptrace

Cartoforul este Johnny Knoxville, “tâmpit” ca de obicei în filme. Plus mafioți, și chinezi și ruși. Chinezii care erau locotenenții acelui cap criminal, Matadorul, iar rușii… Făcuse o mare tâmpenie cartoforul și-și pusese pe cap un mare mafiot ruznac, nu prea dus la biserică. Pronia îi face pe cei doi protagoniști să facă o echipă ciudată, inițial ca polițist și răufăcător, apoi ca parteneri, căutându-l pe Matador.
Avem un Jackie Chan care-și face în continuare majoritatea acrobațiilor, însă l-am putut observa că îi lipsește agilitatea de altădată. E și normal, are o vârstă. Am văzut câteva scheme pe care le făcea dintr-o mișcare, acum le face din două. Însă nu-i rău deloc. L-am urmărit cu același drag ca și-n filmele precedente. Ba am impresia că și-n acest film, ca-n multe altele, de altfel, a jucat cu un membru în ghips.
Echipa face o echipă bună, în ciuda incompatibilității celor doi. Urmăririle îi duc din Mongolia în Rusia și China. Voi reuși cei doi să-și facă treaba și să-l demaște pe Matador?
Veți vedea singuri, urmărind filmul în cinematograf. Veți avea parte și de acțiune și de comedie unde veți râde cu gura până la urechi.

De urmărit și după final, pentru fazele tăiate în producție. Încercări nereușite, accidentări, cucuie și multă voie bună. Ideea e că Jackie nu face chestiile astea doar pentru cameră, ci așa este și-n viața reală. Un actor pe care îl îndrăgim cu toții.

Filmul este adus în țară de RoImage, și mulțumesc echipei pe această cale pentru invitații.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.