Vrei sporturi extreme? Du-te la cinema 4DX!

Îmi place adrenalina, sporturile extreme (să le privesc). Cu toate acestea, mi-e frică de apă, de înălțime. Drept dovadă, nici acum nu știu să înot, însă am descoperit că pot face pluta mai bine decât toți prietenii mei. Cică mă ajută grăsimea. Așa o fi, nu contest. M-am dat și cu banana, însă când m-a răsturnat n-a fost deloc bine, deoarece am intrat în panică. Cât despre înălțime… să mă sui pe scăunel și o fac cu oarecare teamă. Deci nu vă spun cum a fost când am zburat chiar. Dus-întors, până în Cipru. Cică aterizarea și decolarea sunt cele mai nasoale. Din părți. La decolare mă cam ținea gravitația în scaun, dar nimic spectaculos. Partea bună e că n-am prins turbulențe, cum se întâmplă în zboruri. În Cipru, în apă iar am intrat în panică și-am făcut urât. Elena și Răzvan știu cel mai bine…
Și cu toate acestea, nu puteam rata să văd și eu un film în format 4DX.

Și ce film! San andreas. Ăla cu cutremure, zgâlțâieli și toate cele. E fun film care trebuie musai să-i simți în formatul 4DX. Când merge mașina pe drum (în film), scaunul vibrează. nu rău, e ca un fel de masaj lombar, ceea ce e foarte plăcut. La decolarea unui avion/ elicopter, scaunul se lasă pe spate.
Se mișcă scaunul tău de cinema exact după cum sunt imaginile. Și când e vorba de ceva apă… scaunul dinb față te stropește! Nu e vorba de apă să ieși leoracă de acolo, vorbesc de-o perdea fină-fină. cum sunt prin oraș culoarele alea prin care treci și te răcurești deoarece te udă cu apă. Exact așa e și apa de la cinema.
Apoi, mai avem fum și miros. Fumul e chiar mișto să te învăluie, însă la partea cu mirosul nu. e un miros înecăcios, ca acela când treci pe lângă un combinat chimic. Pute-a ceva nasol de-ți mută nasul. Bine că nu durează mult.
Filmul a apărut de ieri în cinematografele din țară, distribuit de Freeman Entertainment. E un film drăguț, plin de efecte speciale, în care The Rock nu bate decât pe unul singur, nu trage cu pistolul și nu sare de pe clădiri, ca un Superman. Probabil primul rol al lui mai… uman.

Comments

comments

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Webstock 2014

Anul ăsta voi ajunge la Webstock. Și nu oricum, ci ca ambasador. Ce înseamnă asta exact? Am acces gratuit și...

ACASA…DULCE CUVANT!

  Acasa este un punct de orientare, generator de identitate, adica de sens. Cautarea lui Acasa constituie,cred eu,este si una...

Cauti sa inchiriezi o masina pentru a te plimba prin Bucuresti? Apeleaza la FmnRent.ro

Nu putine sunt situatiile in care iti trebuie musai o masina. De exemplu calatoresti in scop de afaceri, in vizita...

Close