Jaf cu stil – o comedie de neratat!

O comedie pe care e musai s-o vedeți este Jaf cu stil – Going in style.
Are parte de actori de renume, Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin și Christopher Lloyd.

Povestea începe cu cei trei prieteni care, ajunși la o vârstă în care ar trebui să se bucure de pensie, se văd aproape evacuați din case, cu datorii la bănci și fără pensii. Asta deoarece sistemul corupt și-a întins tentaculele și-a distrus totul în jur. Și-n plus, cui dracului să-i mai pese de 3 moși că rămân pe drumuri? Că doar “datoria unei națiuni este de-a avea grijă de bătrânii săi” e așa, la oha. În realitate cui îi pasă?

Și ce să facă ei? Hai să jefuiască o bancă nenorocită. Care bancă? Fix aia care le ia casele și le folosește pensiile pentru a plăti niște avocați. Avocați care au ajutat pe căi legale toată treaba prin care bătrânii să-și piardă pensia. Asta deoarece uzina unda lucraseră aceștia se mută definitiv din Statele unite, în Vietnam. Și legal, firma care nu mai există într-o țară, nu are nicio obligație față de foștii angajați. Nu știu exact cum vine treaba asta la americani, însă asta e povestea din film.

Și ca-n orice film cu jefuitori, avem parte de împușcături, urmăriri cu mașina și situații extrem de tensionate. În plus, de-o porție zdravănă de râs. Ce se gândesc ei, dragii moșului? Hai să jefuim banca nenorocită. Că e simplu, luăm niște pistoale, măști, dăm buzna și cerem banii. Nu ne va opri nimeni, casierii nu-și riscă viața pentru niște bani care sunt asigurați.

Ba chiar, un jaf, este benefic unei bănci. Dacă e să pui pe foaie toată treaba, cel mai câștigat este banca, nu hoții care pleacă cu o sum[ăde bani. Asta deoarece compania de asigurări va plăti triplul banilor pierduți.
Și cine verifică banii furați? că banca poate declara că au fost furați 3 milioane, când, de fapt, se furaseră abia un milion jumate. Și uite așa, dintr-o pagubă de 1.5 milioane, banca are un venit de 7.5 milioane. Asta așa, dintr-un foc. Sau câteva focuri de armă.

Ce credeți voi? Vor reuși cei trei “tinerei” să jefuiască banca?
Vedeți singuri dup vizionarea peliculei “Going in style” apărut în cinematografele din România, grație Freeman Entertainment.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.