Jocuri anunțate cu tam-tam, apoi anulate

Din păcate, niște titluri pe care abia le așteptam, au fost anunțate ca anulate. Nu am fost mare fan al seriilor Tom Clancy, sincer să fiu, însă abia așteptam să apară Patriots. S-a reprogramat apariția lui, însă cu puțină vreme ca jocul să apară a fost anulat de producători. În schimb, s-a anunțat că va continua în forma lui Tom Clancy’s Rainbow 6 Siege. Nu avem încă anunțată o dată de apariție, însă împătimiții genului ronțăie crățănele și beau energizante pregătindu-se pentru joc.
patriots

Ce e frumos când din jocuri poți trece în viața reală. De exemplu, din jocurile LOL s-a trecut la cosplay la Comic Con. Iar eu, de la jocuri cu ATV online, am trecut la plimbatul cu ATV, offline. doamne, ce senzație. Plimbarea cu motocicleta am uitat-o, cu toate că a fost și aia memorabilă. Am stat pe un chopper, în spatele unui nebun, manevra motocicleta cu o mână, iar cu ailaltă ba ținea pălăria, ba sticla de bere (serios, sticla de bere), ba ridica pumnul către cer, chiuind ca indienii. Asta în timp ce avea vreo 70 la oră, făcând slalom printre taxiuri. Însă, cu ATV-ul am fost singur. Era să dau cu el în șanț, însă orele petrecute în simulator mi-au fost de ajutor. Și vorba aceea, nu m-am dat cu el pe asfalt, ci pe câmp, plin de gropi, balegi și nămol. Mai mare bucuria. Dacă mi-ai zice că-mi dai cheile de la ATV, rupt de somn să fiu, l-aș recălări către asfințit!

O următoare mare dezamăgire vine la jocul Prey 2. Inițial se anunțase că nu se va scoate o versiune și pentru PC, producătorii dorind să continue seria Prey. Însă, după ce jocul s-a mutat din curtea Radar Group în vila Bethesda Softworks, unde și-a găsit obștescul sfârșit. Anunțul a fost făcut public pe 30 octombrie 2014 în cadrul PAX Australia.
A fost un joc în care ne-am încăpățânat să credem, însă nu a mers în direcția dorită. Nu-i vedeam un sfârșit glorios, așa că l-am abandonat. Nu a fost o decizie ușoară, însă așa am confirmat zvonurile recente. Este o franciză în care credem în continuare, rămâne de văzut în ce fel o vom continua“.
prey 2
După părerea mea, o mare prostie, deoarece jocul era așteptat de mulți.

Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned
A fost un joc de la care se dorea mult. A pornit ca o idee în 2008, iar în vara anului 2009 a fost făcut public trailerul de mai jos.

Pe lângă faptul că arăta cu mult înaintea jocurilor acelui an, semăna oarecum cu Bioshock și Assassins Creed, foarte apreciat de gameri, ba chiar au fost și niște zvonuri de luptă vapor vs. vapor. Însă, în octombrie 2010, jocul a fost anulat. De ce, nu se știe. Gura lumii spunea că nimeni nu ar cumpăra jocuri cu pirați, drept dovadă încasările destul de mici de la Risen 2. Sau poate deja s-a suprasaturat piața cu Assassins Creed? Jocuri de gen asemănător au fost Dishonored și Thief, care au fost bine primite…

L.E. Trailerul a fost bun, însă gameplayul era de toată jena. Drept dovadă:

Nu serios, ce-i cu ăla urât și cocoșat? Cu ancora în spinare?

Și după cum s-au răzgândit producătorii în ultima vreme, tare mi-e ca și Homefront 2 va vedea un Shift + del…

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Autobuzul 253

București, autobuzul 253. N-am văzut atâția damblagii pe metru pătrat nici la Obregia, nici la garajul taximetriștilor. De la hipsteri...

Produsele românești

Asta e o întrebare care ar trebui să ne privească pe toți. Produsele românești. Da sau nu? De ce da, de ce...

Noe. Plângea lumea în sală…

De ieri a apărut în cinematografele din toată țara Noe cu arca sa. Nu știu cât se păstrează din povestea...

Close