Jocurile online, pierdere de timp și bani?

De multe ori aud întrebarea asta:Sunt jocurile online o pierdere de timp, bani și nervi?” Aș mai adăuga și-oi pierdere de mouși și tastaturi. Gamerii adevărați știu despre ce vorbesc.

Însă, nu de multe ori, jocurile astea online pot însemna o sursă de venit. Campionate mondiale de Counter Strike? Încă mai există. Și-s niște premii de-ți iei casă, mașină și-ți mai rămâne de-o șaorma… Evident, până să ajungi să participi la un campionat, sunt multe ore de nesomn, de nervi, vreo 10 mouși și 4 tastaturi schimbate și de bani băgați în conturile Enel, căci PC-ul tău nu merge pe eoliană, decât dacă ești în Olanda.

Timpul ăsta pe care l-ai pierdut până să ajungi să fii un gamer profesionist, îl puteai folosi într-un scop mai bun? Da, puteai să salvezi planeta, să ajuți 4000 de câini maidanezi, să ieși în stradă să salvezi Roșia Montană, you name it. Însă, sinceri să fim, după ce ajungeai cu timpul ăsta la final (să zic 3-4 ani), care era folosul tău material? Și-ntreb asta deoarece nu mulți ne gândim că “vai, ce mișto ar fi să fac jdemii de chestii pe de-a moaca așa!“. Foarte puțini.
Și după cum spuneau destui oameni cu glagorie, “Urmează-ți visul“. Dacă visul tău e să fii mare jucător de table sau șah, mergi pe asta. Uite-te la jucătorii de poker. Joacă ăia pe mize de 42 de milioane de dolari. 42 de milioane mă nene, nu vorbesc de nasturi și-un pachet de Eugenia.

Eu alt sfat nu am să vă dau. Dacă voi vreți să jucați jocuri noi pe xjocuri.com, dați-i bătaie. Nu se știe cum din una în alta, din jocuri online in 2 cu un prieten, vă faceți echipă și rupeți topurile la Dota, League Of Legends sau ajungeți prin America, să vă văd cu 3 ași în mână, la mâna finală la poker.
Și atunci puteți să le dați cu tifla celor de acasă care-au mers 8 ore pe zi în cubulețul lui, strâns de gât cu cravata:
– Și ia zi mă, tu ce-ai făcut în ultimii 5 ani?

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.