John Wick 2

Când a apărut John Wick, toată lumea a avut ceva de spus. Unii că va fi o porcărie, alții că va fi o acțiune non stop. Prima parte mi-a plăcut. Și veți vedea și de ce această continuare merită văzută.
Povestea poate părea destul de puerilă. Un fost mare asasin este dărâmat sufletește că iubita lui a murit. Și ultimul lucru oferit de ea era un cățel. Niște ruznaci mafioți îi omoară ăștuia câinele, mă nene. Și se supără nebunul și tăbară pe ei. Împăușcături, cuțite, explozii. Îi omoară pe capete. Cine n-ar fi făcut la fel în locul lui?

Partea a doua continuă cu John Wick mătrășind toată mafia rusească din oraș, lăsându-l în viață doar pe șef. Apropos, încă n-am văzut un film în care Peter Stormare să nu fi jucat exemplar un rol, oricât de mic.

Apoi, vrea să plece liniștit acasă, să-și mângâie noul cățel, fără să fie deranjat de nimeni. Însă treaba nu e chiar așa ușoară. În lumea asta a mafioților și-a criminalilor cu acte-n regulă, nu pleci așa când vrei tu. Și odată plecat, plecat rămâi, nu te apuci să omori mafioți că ți-au succombat potaia. Spune-i tu asta lui John Wick. cine naibii e îndeajuns de nebun?
Doar unul care-l are la mână. cu o promisiune scrisă cu sânge. Poetic, însă al dracului de adevărat. Odată ce-ai semnat și ți-ai pus semnătura și ștampila însângerată, pactul ăla e aur curat.

Și uite așa, John este pus într-o nouă dilemă. să accepte pactul semnat cu sânge sau să-i întoarcă spatele. Ce va face, rămâne să vedeți urmărind singuri această peliculă.

Acținea a fost rapidă. nu non-stop, să nu înțelegi nimic dintr-un carusel al vitezei și-al exploziilor, însă s-a legat frumos. În plus, s-a lăsat un loc de partea a treia ceva de nedescris. Eu unul abia aștept să apară 3-ul. Sper însă să fie la fel de bun ca primele două. Puține sunt filmele în care părțile 3, 4 sau chiar 7 să fie atât de reușite ca primele două.

John Wick 2 este adus și distribuit în cinematografele românești de Freeman Entertainment.

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.