Jucăriile, un subiect întotdeauna la modă?

Un banc vechi suna în felul următor:
Care sunt asemănările și diferențele între trenulețele de jucărie și sânii femeilor? Ambele-s create pentru copii, însă se joacă bărbații cu ele!

Eu personal, nu mi-e rușine să spun asta, mă mai joc și acum cu diverse jucării. Bine, au evoluat de la trenulețe, mașinuțe… Adică și acum mă joc cu mașinuța teleghidată, cu quadrocopterul. Să revin la ideea de bază. Jucăriile au evoluat. Începem cu zornăitoare, trecem la păpușele care chițăie când le apeși, la rățuște din cadă, mașinuțe, minși, puști, pistoale, pălărie de cowboy, fel de fel.
Chiar zilele trecute i-a cumpărat nepotului mei niște arme lego. Dacă vă vine să credeți, cred că avea acolo 100 de puști, pistoale, cuțite, capete de zombie, fel de fel. M-a rugat cumnată-mea să i le cumpăr, având cont de paypal. Le-am luat și-n 2 zile au ajuns acasă.

brickarm03Faza comică a fost când am anunțat-o telefonic pe nevastă-mea că au venit jucăriile copilului. Abia aștepta să vină acasă să le vadă. Eu a trebuiet să plec în oraș, așa că nevastă-mea, după ce-a ajuns acasă, a început să caute frenetic după ele. Evident, nu le-a găsit.
Când am ajuns acasă i-am spus că jucăriile erau în buzunar.
– Cum în… buzunar?
– Așa bine, unde voiai să le pun?
– Păi parcă sunt niște pistoale, niște puști, macete, cuțite… cum intră alea în buzunar?
– Sunt arme lego!
– Așa…

Nu râdeți, căci nici eu nu știam că există arme lego. Asta până nu m-am uitat după ele. Sunt arme mici, făcute pentru omuleții de lego! O pușcă are 2 cm lungime!

Le-am scos din buzunar și i le-am dat neveste-mii. Nu vă spun dezamăgirea ei…
– Astea sunt? Pe astea dat soră-mea, cât? 160 lei?
– Da dragă, arme lego. Pentru copil!
– Și eu le căutam prin casă. Credeam că e o cutie, în care să intre niște pistoale, niște puști, ceva cuțite, steluțe ninja, fel de fel. Când colo, sunt niște bucăți minuscule de plastic?
– Da femeie. Pentru omuleții de lego.
– O tâmpenie. Nu înțeleg de ce soră-mea nu i-a luat ceva frumos copilului.
– Păi sunt frumoase, uite câte sunt,
i-am înșirat toate jucăriile pe pat.
– Eu una, de banii ăia îi luam un elicopter de jucărie foarte frumos, de la un magazin de jucarii serios. Doamne, auzi tu, arme lego…
quadroplane-quadro-shuttle

Nouă nu e nevoie să ne fi plăcut jucărelele alea. copilul e foarte încântat de ele. când a aflat c-au ajuns, voia să vină imediat să le ia. Nici nu voia să meargă la școală. Trebuie să aibe acele jucării cât mai repede.
Parcă seamănă cu cineva cunoscut. Un bărbat bine, pe care-l văd în fiecare zi în oglindă!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.