Stiai ca daca ai fost afectat de un zbor intarziat sau anulat poti fi dezbagubit de Aerohelp?

Daca calatoresti destul de mult cu avionul cu siguranta ai auzit sau chiar ai fost pus in situatia in care ai avut zborul intarziat sau anulat. Si nu este absolut deloc placut sa nu mai ajungi la o intalnire in interes de serviciu, sa pierzi poate un interviu important sau alte treburi personale. Explicatiile de dupa sunt cele care te pun intr-o postura inconfortabila si s-ar putea ca persoana de la celalalt capat al firului sa nu fie atat de intelegatoare.

Poate ca din cauza acelui zbor anulat ai pierdut o sansa in noua ta cariera sau poate ca nu vei mai avea o alta sansa sa vezi pe cineva drag din viata ta. Sunt multe situatii care nu pot fi amanate si trebuie sa ajungi acolo numaidecat, iar pentru faptul ca zborul respectiv nu ti-a permis acest lucru, poti cere dezpagubiri numaidecat. Insa nu doar in aceste situatii poti primi despagubiri, ci si atunci cand ai o imbarcare refuzata. Iata ce inseamna acest lucru.

Drepturile pasagerilor cand le este refuzata imbarcarea

Se pare ca multe companii aeriene au practici neortodoxe de a vinde mai multe bilete pentru zbor decat numarul de locuri disponibile. Asta este deja o problema majora pentru ca nu toata lumea va avea locuri in avion, deci prin urmare li se va refuza imbarcarea fara a li se da explicatii. Iata cat de important este ca fiecare pasager sa isi cunoasca drepturile pentru a sti ce sa faca in astfel de situatii neplacute.

Cert este ca in anumite situatii compania aeriana va fi obligata sa iti dea o compensatie financiara. Daca nu iti cunosti pe deplin drepturile si nu stii exact care sunt procedurile, poti apela la www.aerohelp.ro, un site cu o echipa de profesionisti in spate care te vor indruma pas cu pas in tot ce trebuie sa faci. Iti vor explica toate detaliile de care tu ai nevoie si mai mult decat atat ei se vor ocupa de toata procedura in ceea ce priveste despagubirea sumei respective.

Practic, ei vor media contactul cu compania aeriana, vor colecta toate informatiile necesare, vor depune dosarul ce contine toate documentele necesare, vor contacta autoritatile aeronautice pentru a anunta ceea ce s-a intamplat, iar daca operatorul nu isi va recunoaste culpa, cu acordul tau vor pregati actiunea in instanta.

Deci, daca ai fost intr-o astfel de situatie in ultimii 3 ani, poti apela la Aerohelp pentru a-ti primi despagubirile necesare. Acceseaza site-ul pentru mai multe detalii.

Date de contact: help@aerohelp.ro

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.