La bloc e necesar acordeon?

Las aici două întrebări puse lui google. Din ambele s-a ajuns la mine pe blog.
la bloc e necesar acordeon
mi-am batut nevasta ma poate da afara din casa

Hai să vedem dacă la bloc e necesar un acodeon.
Dacă în același bloc mai e unul cu o chitară, altul cu-n buhai și al treilea cu un țambal, musai îți trebuie acordeon. Faceți o trupă, începeți să cântați, mai ajungeți la Românii au talent, vă vede lumea pe sticlă, interviuri, vă cheamă la evenimente să cântați, scoți un ban cinstit.
Dacă niciunul din vecinii tăi n-are mai mult decât o muzicuță și tu te apuci să cânți la acordeon de unul singur, cine știe cum îți sparge unul ușa și-ti taie acordeonul. Vor fi invidioși pe tine.
Dacă stai la casă, nici țipenie în jur și ai acordeon, cânți așa degeaba. să nu te bage nimeni în seamă, ajungi cu mintea pe coclauri și te vedem doar prin stațiile de autobuz, cântând o singură melodie, la un acordeon ponosit.

Dacă ți-ai bătut nevasta, te poate da afară din casă?
Dacă ești sub papuc și aia era ruptă de beată de i-ai altoit o palmă și apoi ai fugit de frică, e clar că n-ai unde să te mai întorci. A schimbat nemernica yala. Dacă e casa pe numele tău, iei un milițian de mână și te duci acasă liniștit. Vezi să dormi iepurește, să n-ai vreo surpriză, cine știe cum te trezești la ghenă pe jos…
Dacă vă bateți cot la cot, azi ea, mâine tu, treaba e groasă. sunteți niște alcoolici și ar trebui să aveți parte de tratament de specialitate. recomand un luptător MMA.
china-funny-girlfriend-stronger-than-boyfriend

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.