Lavetele sunt mâna dreaptă a curățeniei

Acum mulți ani, am satisfăcut stagiul militar la termen redus. Pe atunci, am fost de mai multe ori la cabinetul medical și doctorul (gradat) lipsea. Era, în schimb, un recrut agramat cu 4 clase, pe post de infirmier. Pentru orice te durea, tratamentul prescris era comprese cu apă rece. Acestea erau panaceul unviersal. Așa stau lucrurile (și acum) pentru curățenia la locul de muncă. Ai făcut un rebut sau un lucru bun? Se curăță locul de muncă mulțumită lavetelor. Lavetele sunt mâna dreaptă a curățeniei.

Orientarea către lavetele industriale de calitate reprezintă o necesitate. Din acest motiv concurența în oferte este o caracteristică pe piața lavetelor. Companii în continuă dezvoltare, cum este și Milenium Shopping, vizează satisfacerea exigențelor clienților în ceea ce privește misiunea curățeniei, oferind soluții în acest sens chiar și online, pe laveteonline.ro.

Se pune la dispoziția doritorilor un raport calitate/preț competitiv. Ei bine, Milenium Shopping are cel mai mic preț pentru lavetele vândute în sistem angro sau la dimensiunile solicitate.

Milenium Shopping pune la dispoziție totodată și întreaga sa gamă de haine second hand, fiind lider pe piața românească și unul din cele mai mari depozite de distribuție de haine second hand sortate și de lavete din bumbac, având sediul în Uricani, județul Hunedoara.

Indiferent de soluțiile de curățat, fără folosirea lavetele potrivite nu vom fi niciodată mulțumiți de curățenia făcută. Atât în ceea ce privește menținerea curățeniei în sectorul rezidențial, dar mai ales cu precădere în sectoarele de prelucrare sau industriale, lavetele sunt extrem de utile pentru misiunea menținerii igienei.

Lavetele din bumbac îndeplinesc concomitent două roluri importante legate de igienă: înlătură eficient petele și absorb rapid lichidele, lăsând suprafața uscată și curată. Astfel sunt recomandate în orice situație este nevoie de igienizare, fie că e vorba de curățenie casnică sau a cladirilor de birouri, a spațiilor instituționale sau chiar industriale.

Lavetele din bumbac sunt recomandatate și pentru faptul că pot fi reutilizate, bumbacul curățându-se ușor, iar laveta având astfel un plus pe partea de rezistență și refolosire. Îți recomand lavete din bumbac la sac de 4kg, la prețul de numai 28 lei/sac. Lavetele sunt din bumbac 100% și rata de absorbție e de minim 300%.

De asemenea, provizionează-ți magazinul de haine second completând comanda online, se procesează la firmă si veți fi sunat pentru confirmare, iar apoi produsele solicitate vor fi livrate direct la magazinul tău în cel mai scurt timp sau la data solicitată. Toate produsele sunt de calitatea I.

Mergi la secțiunea Comandă Online, unde vei găsi produsele afișate împreună cu prețul/kg și dați click pe produsul care te interesează, după care introduce numărul de kg dorite și apasă “adaugă în coș”.

Toate prețurile includ TVA și se pot ajusta lunar, în funcție de cursul de schimb al monedei euro.

Comanda minimă este de 1000 lei. Plata se poate face în numerar la cumpărare de la sediul firmei, la livrare sau prin ordin de plată. Comanda va fi livrată prin curierat rapid în 24 de ore de la confirmare. Costurile de livrare îți vor fi comunicate de Departamantul Vânzări. Clienții beneficiază de transport gratuit, în cazul în care comanda are o valoare de minim 5.000 ron.

Comanda se onorează în maxim 48 ore de la data efectuării plății sau de cele mai multe ori pe loc. Prețurile și ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.