Legalizați drogurile!

Cred în teoria conspirației, aia care spune că trebuie să murim cât mai mulți, pentru ca un grup s-o ducă mai bine. Cred în asta. Nu cred motivul cu “resursele sunt puține“. Atâta timp cât există pământ și apă, să tot creștem roșii, ceapă, grâu, castraveți și lubeniță. Nu moare nimeni de foame.
Că nu se mai dorește agricultură, e altă mâncare de pește. Că-i solul poluat, cred. Însă nu e TOT pământul saturat de otravă, să fim serioși. Altfel n-ar mai crește pomi și iarbă în Pripiat.
Nu vor mulți să fie agricultori. Nimic de zis aici, însă nu cred că ți-ar trebui mare uzină de înțelepciune și mult timp liber să-ți crești singur fructele și legumele.
Însă nu despre asta vreau să vorbesc. Aduc în discuție problema drogurilor. Mai precis, cele ilegale.
drogurileIndustria cocainei e afacere de sute de miliarde anual. Toate afacerile astea mari, au la conducere un ciumete d-ăsta de învârte pe degete președinți, politicieni, țări, oceane, milioane de proști. Alde Rothschild, de exemplu.

Și-i plină industria asta a drogurilor de bani. De ce? Pentru că-s al naibii de scumpe. 60 lei gramul de iarbă? Fă-o mă nene legală! Să fie 10 lei kilu’!
Să nu se mai vândă la colț de stradă ca să se consume în wc-ul de la liceu. Să poată să și-o ia orice aspirinist.

Se știe ce face. Dacă tot fumezi zi de zi iarbă luată “de pe stradă“, te damblagește, te face să vrei mai multă, mai tare. Asta deoarece e combinată cu ketamină. Foarte bine. În 3-4 ani atunci, mori! Nu-i nevoie de zeci de mii de chimicale, e-uri, chemtrailuri, poluare and stuff ca să moară un capsoman! Lasă-i drogurile ieftine!

Cocaina. O tragi pe nas, o bagi în venă? Să fie gratis! Din trei doze îți cântă popa? Perfect! Aia-i calea, nenică!

Uite așa va scăpa lumea de milioane de cretini. Căci nu ești om cu scaun la cap ca să nu tragi pe nas otravă că mori, nu?
Numai un dezaxat ar face așa ceva. De ce nu trageți pe naș niște șoricioaică? Să vezi senzația dracu cu aia mă… Pisezi și un paracetamol lângă ea și-l bagi la venă.

drogDesigur, mai există și problema aia cu “el e băiat bun, însă anturajul l-a făcut să se apuce de droage“. Dacă e atât de bun pe cât crezi, nu se bagă în cârdășie cu indivizi periculoși. Mai ales că NU IES BANI MULȚI DIN ASTA, drogurile fiind ieftine, după cum am zis mai sus.
Deci treaba asta nu stă-n picioare. Că nu văd copii care să se ascundă de părinți că bagă 3 aspirine pe zi. Dacă ar fi drogurile ieftine ca aspirinele, n-ar mai exista industria asta a drogurilor.
Ei, dar nu s-ar mai face bani mulți! Nu-i bai, bani se fac din orice. Fă extrem de scumpe nucile de cocos. Sau laptele de soia. Nu, ar trebui ceva care să creeze dependență. Apa mă. Apa minerală, apa plată. Pază la orice pârâu. Să vezi cum faci bani atunci din apă. Sau femeile! Să fie veverița foarte scumpă! Și ca să te însori să-ți trebuiască zece ani de umblat după acte și accize. Și cât de repede ar muri juma de populație.
Apoi poți să revii la normal. Lași apa moka și scoți drogurile de pe piață. Le faci iar ilegale. Și timp de câteva zeci bune de ani, ai scăpat de problema asta.
Treaba asta cu drogurile a apărut în anii 60. Odată cu războiul din Vietnam. Că asiaticii pisau semințele de mac și produceau opiul. Și așa a ajuns la scară industrială în America. Nu intru în detalii. Opiul a fost adus în America de chinezii de făceau calea ferată, prin 1800. Ar trebui să știe orice prostovan asta. Apoi, în anii 60 s-au adus droguri din Asia în coșciugele celor căzuți la datorie în Vietnam.

Spanac mă, dar tu ce-ai tras pe nas de îi dai înainte cu prostia asta? Nu ți-e rușine? Cum de mai trăiești mă și acum?

Nu trag nimic pe nas. Adevărul e că nici nu beau alcool mult. O gură de vișinată la 3 zile și-o bere la săptămână. Nu fumez, nu prizez, nu beau alcool. Și dacă și-un prostovan ca mine (după cum ați crede citindu-mi materialul) poate face asta, înseamnă că și voi, inteligibilii spațiali ați fi în stare de atâta treabă. Să nu băgați otravă în voi!

Acest text era un pamflet. De râs, de amuzament. Însă parcă-parcă, se apropie al dracu de mult de adevăr.

Comments

comments

20 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Părerea ta contează?

Am o idee. Toți avem idei, toți avem sfaturi, mulți le exprimăm, puțini murim cu ele adunate dar neîmpărtășite cuiva....

CORONAVIRUS – ROMANIA: ESTE DEJA O CERTITUDINE!

    "Mai devreme sau mai târziu vom trece în scenariul trei. Suntem pregătiţi, avem resursa umană necesară, avem paturile...

DE CE?

De ce calugarii tibetani sunt considerati cei mai întelepti din lume? Chiar daca, eventual, crezi sau nu în magia spiritualitatii...

Close