Meserii ciudate în lume

Ziceam nu cu multă vreme în urmă despre câteva meserii pe care, eu le credeam fără rost. Acum hai să veden câteva meserii ciudate de pe mapamond.

Clovn la înmormântări
Principala obligație a clovnului funerar era aceea de a se îmbrăca la înmormântări cu hainele decedatului și de-a se maimuțări pentru a stârni râsul rudelor îndurate. Vechii romanii credeau ca un asemenea obicei ciudat va împaca spiritul mortului și va readuce veselia în lumea celor vii.

Groom of the Stool
În primii ani de domnie ai regelui Henric al VIII-lea, acest titlu era acordat piticului curții. Un fost servitor exemplar, acum ridicat în rang. Nou lui job? Acela de-al șterge pe rege la fund. În ciuda acestei slujbe deloc frumoase, postul era foarte râvnit de diverse personaje din alaiul regelui, ba chiar și de lorzi.

Împingător de oameni în metrou
În Franța și Japonia, în marile guri de metrou, traversate zilnic de milioane de oameni, sunt adesea angajați diverși inși pentru a împinge lumea în metrouri. Asta deoarece sunt oameni ca pe stadion, iar metrourile ar avea întârzieri dacă vor sta după fiecare om care se moșmondește. Mă întreb cum ar merge meseria asta la noi, la Unirii 1 și 2. Vor veni vreo 3-4 jandarmi sau suporteri stliști și vor împinge lumea în vagoane. Mai cu lanțul, mai cu bocancul, mai cu patul puștii, cum făceau naziștii cu țiganii și evreii.

Degustător de mâncare pentru câini
Mark Gooley din Australia, proprietarul unei fabrici de mâncare pentru câini trebuie să mestece zilnic mâncare pentru câini, să roadă oase şi să testeze recompensele patrupedelor. „Câinele nu poate să-mi spună dacă mâncarea are un gust groaznic, aşa că trebuie să testez hrana lor chiar eu. Dacă n-are gust bun, atunci nu va ieşi pe porţile fabricii“, a spus acesta.

Este plătită să testeze… jucării sexuale!
Britanica Nat Garvey (24 de ani) zice că este una dintre cele mai fericite femei. E plătită cu 2.000 de lire sterline pentru a testa jucării sexuale.
Nu sunt dependentă de sex, dar mai degrabă fac asta decât să stau toată ziua într-un birou, înconjurată de calculatoare“, a spus tânăra. Femeia lucrează de acasă pentru o firmă care vinde jucării sexuale şi primeşte săptămânal produsele prin curier.
sex

Mă întreb cum de în România nu au ajuns fel de fel de sjube d-astea ciudățele… S-ar găsi și la noi un clown să facă mișto pe la înmormântări. Nu de alta, dar șetrgători de funduri (fie ele și neregale) avem destui prin spania și Italia…

Eu unul m-aș angaja ca tester de site-uri pentru adulți. Ce treabă simplă aș avea. Cand dai click aici ai filme HD, de bună calitate, iar dacă intri dincolo ai numai filmate cu telefonul făcut prin 2000 și ceva.

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.