Modalitati de a creste valoarea casei

Imbunatatirea casei dvs., nu numai ca va sporeste satisfactia de a avea ceva nou, dar poate creste si valoarea in cazul in care decideti sa o vindeti. Cand vine vorba de alegerea optiunilor de remodelare a casei, exista un numar mare de idei valoroase. Ce este mai potrivit pentru dvs.? Ce anume va oferi cea mai mare valoare a casei dvs. daca intentionati sa o vindeti in cele din urma? Iata cateva idei:

Bucataria este cheia

Bucataria dvs. este un punct important cand doriti sa faceti o vanzare. Printre caracteristicile obligatorii pentru o locuinta ideala pentru vanzare se afla o bucatarie moderna si actualizata. Puteti alege de pe site-ul Kuechentreff.ro bucatarii germane, de calitate superioara, care vor creste valoarea locuintei. In plus, cu ajutorul unui configurator mobila de bucatarie, puteti crea bucataria asa cum doriti, in cazul in care modelele de pe site nu sunt pe gustul dvs. In unele cazuri, nu este necesara o remodelare completa a bucatariei. Pur si simplu adaugarea de noi dulapuri sau actualizarea electrocasnicelor dvs. va poate aduce impulsul de vanzare pe care il doriti. O bucatarie noua poate creste valoarea casei dvs. cu pana la 7%. Cateva lucruri cheie de luat in considerare:

1.Electrocasnice. Aparatele din otel inoxidabil au fost listate ca fiind principalele tipuri de aparate pe care le prefera cumparatorii actuali. Alegerea aparatelor potrivite poate modifica aspectul bucatariei intr-un mod care sa atraga potentialii cumparatori.

2.Blaturi. Granitul, cuartul, laminatul si alte tipuri de blaturi va pot ajuta sa definiti aspectul bucatariei dvs. Luati in considerare sa discutati cu profesionistii despre ce este mai potrivit pentru casa dvs. si care sunt tendintele actuale.

Ferestre noi, orizonturi noi

Nu numai ca inlocuirea ferestrelor creste valoarea casei, dar poate oferi si economii substantiale. Achizitonarea unei case „eficiente energetic” este a doua cea mai mare caracteristica pe care o cauta cumparatorii de locuinte. Inlocuirea ferestrelor pentru a face o locuinta eficienta din punct de vedere energetic va poate economisi pana la 15% din factura de energie, precum si creste valoarea casei la 3%.

Un spatiu inteligent

Investitia in crearea unui spatiu de locuit mai inteligent este o idee foarte buna. Remodelarea este cea mai buna modalitate de a adauga mai mult spatiu functional in casa. Valorificati la maxim fiecare spatiu si veti gasi imediat un cumparator. Poate chiar va veti razgandi sa mai vindeti dupa ce veti crea o minunantie de casa.

 

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.