Nu contează ce faci, tot de cancer mori!

Cea mai mare prostie pe care am auzit-o în ultimii ani e asta cu cancerul DIN ORICE. Nu dați cu pietre ca-n Olivia Steer, ascultați până la capăt. E o tâmpenie fără margini să zici brusc faptul că te omoară de cancer orice.
– Pâine? Ești nebun, e cancer curat! Pe pâine chiar!
– Vegeta? Cea mai cancerigenă. Numai chimicale!
– Cola? Doamne, ești descreierat, cum să bei așa ceva?
– Margarină? Se face din petrol (ceea ce, fie vorba între noi, e cam adevărat) și dacă mănânci d-aia, mori de cancer.
– Unt? Pfff… nu a fost bun nici pe vremea lui Ceaușescu, nu e nici acum.
– Chipsuri, ciocolată? Adevărate bombe cancerigene domnule!

Și-am luat o listă cu tot ce zicea Mancicovski ăla, sau cum l-o chema (nu l-a băgat nițel la bulău parcă?) și-am văzut că nici apă n-ai voie să bei multă, că are nuș ce clor și minerale nesănătoase și… evident, faci cancer, ești nebun să bei apă???

Și nu, nici alcool să nu bei mult, că faci ciroză. În plus, alcoolul e făcut din aceeași apă cancerigenă.

Efectiv nu știu de unde a apărut idioțenia asta. Înțeleg că vrei să bagi spaima în populație, că nimic nu-i sănătos, că se termină resurse, că suntem prea mulți mai trebuie să crăpăm dintre noi. Dar când văd că imediat după aceea îmi recomanzi mie 100 de grame de pastramă de capră ECO, la 13 lei, adică 130 lei kilogramul, să nu te trimit nițel la origini?
– Capra asta e crescută în condiții speciale, numa’ în Alpi, unde nu e poluare, unde iarba nu se stropește cu chimicale, unde nu-s chemtrails (care altă teorie a conspirației zice că există – ADEVĂRAT), unde e liberă, face ce vrea, are numai iarbă bună, apă direct de la ghețar, care e de mii de ani apa aia și e testată, e mai pură decât orice apă de pe planetă.

Mă rog, fel de fel de idioțenii de genul ăsta. La fel brânza. 98 lei kilogramul. Că e brânză ECO, de la aceeași capră. Probabil există o echipă de militari înarmați până în dinți, care păzesc capra asta minune, ca nu cumva sursa ECO a planetei să se ducă dracului sau s-o fure țiganii.

O problemă mult mai gravă, cu care se confruntă de 5 ori mai mulți oameni decât cancerul, sunt alergiile. În unele cazuri și acestea pot fi fatale. Însă, de cele mai multe ori se pot trata, vă pot recomanda tratament alergii doar aici, astfel încât oricine poate duce o viață normală. Sau, după unele vorbe, nu, că… mori de cancer dacă bei apă sau mănânci pâine! Nu, nici mămăliga nu-i bună, că mălaiul nu-i obținut din porumb ECO. Probabil și ăla crescut to în Alpi, cu temperatură constantă a solului la 20 de grade?

Lăsați fraților prostiile astea. Nu se știe exact de la ce faci cancer. Unii susțin că ne naștem cu celule cancerigene. Nimeni nu știe exact ce și cum. A, dacă băgați în continuu numai chimicale, da, faceți cancer. Însă dacă e să mâncați 4 felii de pâine pe zi nu muriți de cancer. Încercați să mâncați exhilibrat, fără excese. Nu halești 4 pungi de chipsuri pe zi și nici 10 litri de cola. Nu pui vegeta peste orice fel de mâncare, și-n grișul cu lapte. Mâncați o zi da, o zi nu câte un ou. Brânză e OK, legumele și fructele la fel. Încercați să luați d-astea românești, nu doar fel de fel de poame aduse de prin alte țări, culese de alți români. Alea da, sunt pline de chimicale!
alergii

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.