Ne bucurăm de viaţă alături de Vivat Familia

exterior_farmacieIntru într-o farmacie numai atunci când am nevoie să-mi rezolv o problemă. Deşi nu sunt un mare consumator de medicamente, am remarcat faptul că la o farmacie am fost sfătuit să-mi achiziţionez o trusă de produse pe care s-o am permanent la îndemână, în caz de nevoie. Nu ştiu dacă şi alte farmacii au aşa ceva, dar de la Vivat Familia mi-am cumpărat o trusă şi sunt pregătit să înfrunt oricând o afecţiune de sezon, fără să mai ies din casă. De aceea vă invit să ne bucurăm de viaţă alături de Vivat Familia.

Sunt 8 astfel de truse Vivat, câte una pentru fiecare perioadă a atent selecţionate de profesioniştii farmaciei. De exemplu, actualmente suntem în perioada 15.01-24.02 a anului şi ar trebui să ne ferim de răceala de sezon. La această farmacie am aflat că răceala nu-i acelaşi lucru cu gripa. Practic, în perioada actuală ar trebui să ne achiziţionăm trusa de iarnă, împotriva răcelii şi gripei.

Această trusă conţine capsule sau plicuri cu Ca+Mg+Zn+Vitamina C, multivitamine şi minerale, Spektrum Imunactiv, Korill, sirop de tuse Tusavit, capsule Fitotusin, Urobiotic, Omegavyte 3-6-9, cremă Ceumed Baby pentru copilul nostru, precum şi gama Ivatherm de lapte hidratant şi cremă pentru faţă, pe care o o foloseşte soţia mea.

Având acestă trusă, suntem deja pregătiţi să luptăm împotriva recelii şi gripei. Acest lucru pentru mine personal înseamnă un motiv de securitate, iar soţia mea a fost mulţumită de faptul că am beneficiat de o reducere a preţului cu 2%-17% pentru fiecare dintre aceste articole, ceea ce constituie o economie.

Am văzut semnul distinctiv al unei farmacii Vivat Familia Bucuresti, soţia mea mi-a propus să intrăm. Plăcându-mi felul destins, prietenesc cu care am fost serviţi, ne-am interesat de site-ul acestei farmacii independente. Astfel, am aflat multe lucruri utile despre diverse afecţiuni: rubeolă, aftă, rinită, gripă, ulcer, gastrită, astm, alergii, hernie inghinală etc.

interior_farmacieDe asemenea, am citit nişte materiale online interesante legate de condiţia fizică: influenţa benefică pe care o are sportul asupra unui diabetic, sfaturi pentru combaterea durerilor de spate, despre menţinerea stării de bine cu ajutorul drumeţiilor, despre faptul că pentru a avea o viaţă sănătoasă trebuie să facem mişcare şi altele.

Capitolul alimentaţie a interesat-o foarte mult şi pe soţia mea. Astfel, am aflat lucruri interesante şi folositoare despre dieta Paleo, cea mai în vogă la Hollywood, despre alimentaţia şi stilul de viaţă vegan, alimentaţia sănătoasă pentru cei mici şi pentru seniori, care sunt alimentele bogate în vitamine, despre mineralele esenţiale necesare organismului etc.

Secţiunea familie este şi ea foarte folositore. Acolo am aflat despre tratamentul în caz de coriză (guturai), despre miturile privitoare la alimentaţie, despre terapia depresiei şi altele.

Capitolul îngrijire prezintă prevenirea oreionului rubeolei şi rujeolei, despre stările de nelinişte, oferă sfaturi pentru o viaţă lungă şi sănătoasă, despre prevenirea şi tratamentul ulcerului, despre farmacia hoomeopată din casa noastră, sfaturi pentru a avea o viaţă lungă şi sănătoasă etc.

Noutăţile medicale ne arată ce este stresul şi combaterea lui prin mai multe metode, faptul că sufletul vindecă trupul, că e sănătos să ne sărutăm şi altele.

Sfaturile Ivatherm i-au prins bine soţiei mele, care a înţeles faptul că trebuie neapărat să-şi îngrijească zilnic tenul, mai ales dacă este gras ori mixt.

V-am povestit toate acestea fiindcă farmacia Vivat Familia de pe strada mea nu mi-a adus nicio clipă aminte de faptul că ar trebui să ne gândim la suferinţele noastre, acel loc reprezentând o oază de linişte. Presupun că toate aceste farmacii independente sunt la fel şi aş vrea să vă convingeţi de ce vă invit să vă procuraţi o trusă Vivat, pentru starea voastră de bine şi a familiei voastre.

De altfel, există peste 800 de farmacii partenere de acest fel în întreaga ţară şi există cam 700.000 de persoane care le calcă săptămânal pragul. Şi numai aceste cifre sunt grăitoare asupra faptului că toţi clienţii sunt trataţi ca nişte prieteni, dar cu respect şi profesionism.
Vizual-890x3801

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.