Nu ne trebuie teroriși. Avem steliști și dinamoviști!

Dacă vă e frică de teroriști musulmani, încetați cu prostiile. Avem și noi teroriștii noștri. Și nu sunt puși pe căprării religioase sau etnice, ci după culorile echipei favorite. Să se vadă un stelist cu un dinamovist pe stradă și se vor lua la bătaie. De ce? De proști. Da bă, de proști. Zici de ălalat că e prost? Prostul ești chiar tu. Indiferent că ții cu Dinamo, cu Steaua sau cu Rapid.
Sunteți tâmpiți, vă bateți între voi absolut degeaba. Poți fi suporter și fără să dai în celălalt om. Ce dacă e ăla stelist? Parcă dacă era catolic sau stângaci nu-l loveai. Păi ce să ai cu el? E stângaci, poartă ciorapi la sandale și nu mănâncă ceapă. De ce să-l bați?
– Ce, ține cu Dinamo? Pe el, ‘tu-l în aripă de javră ordinară!

Acum vreo 15 ani îmi povestea un amic de fapte de vitejie făcea. Mergea cu 4-5 mașini burdușite de dinamoviști, după vreun meci al Stelei și unde vedeau 6-10 steliști, tăbărau pe ei. Iar unul filma. Wow. Extraordinar. Locul vostru e în rai mă băieți. Dumnezeu e dinamovist și se crăcănează râzând de bucurie văzându-vă. În mama voastră de tâmpiți.

Mă uit pe facebook și văd lupta asta eternă dusă și acolo. Cu injurii, cu băga-mi-aș, cu morții voștri de năspălați cu mame curve și tați în pușcărie. Sublim. De-aș avea o putere i-aș bate pe toți. De la ăl mai mic până la ăl mai mare. Sunteți cretini. Jucătorii ăia sunt prieteni între ei, nași de nuntă, se duc împreună la pescuit, beau bere din aceeași sticlă, ba chiar o mai regulează și pe aceeași femeie. Se au ca frații. Vă uitați numai la leprele care zic de rău echipa adversă. Nu văd diferența între voi și jihadiștii îndobitociți cu 2 versete din Coran cu “omârâți jidanii și câinii de creștini“. Sunteți absolut la fel.

Și-i mai văd pe steliști cum o țin danga cu cupa Campionilor, că ei au una și dinamoviștii nu. Nu aveți, bă proștilor, nimic. Nici nu erați unii născuți în 86. N-ați văzut cupa aia la față niciodată. E a clubului. Și da, a câștigat-o pe merit, bravo lor. Bravo echipei de atunci, pe vremea când se juca fotbal. În anii 80 și 90, când echipa națională făcea furori pe stadioanele lumii. Și, să vezi lucru necurat. Aveau pe teren și steliști și dinamoviști. Care jucau împreună. Creau pase de gol, Dumnezeule, ce chestie tare.
Desigur, steliștii se vor umfla în pene că Hagi era stelist. Apropos, Hagi nu era la Steaua când au câștigat cupa. Și mai gata cu cupa asta, că o dați din generație în generație mai departe, parcă ar fi sfântul Pocal.

Tot pe steliști îi aud întruna cu “galeria noastră se pișă pe galeria voastră“. Da mă, perfect, ce chestie măreață. Sunteți tari la bătaie, când sunteți în gașcă. Extraordinar. În rest, când sunteți singurei în tramvaie și 3 țigani dau manelele la maxim, tăceți chitic. Ah, vă mai trimite Becali în turmă la câte un marș al homosexualilor, să împărțiți și p-acolo pumni. Oameni de nădejde…

În schimb, n-am văzut dinamovist sau meci al lui Dinamo în care să nu se zică de “arbitrajul infect” de vreo 2-3 ori pe meci. Băi, nu există. În orice meci, arbitrul a tras clar cu echipa ailaltă. Dar clar, cum dracu de eu nu-mi dau seama…

Nu mai bine ați pune voi mâna pe-o carte a bunelor maniere? Și ați învăța să lucrați cot la cot unii cu alții? Să transformați ura aia idioată în ceva constructiv?
dinamo

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.