O nouă modă? Șemineul de apartament

Cred că în visele multora dintre noi apare o casă, o curte mare cu piscină, o mașină scumpă, sau poate chiar două? Din păcate mult prea puțini dintre noi au ocazia în viață să ajungă să le aibă pe toate.
Unii dintre noi strâng bani, fac depozite și tot ce le mai e în putință pentru a strânge bani și a le cumpăra pe toate o dată, alții încep cumpărând-ule pe rând. O mașină, o casă, sperând ca în final să își îndeplinească visul. Cei care nu au un câștig suficient, încep cu lucruri chiar și mai mărunte, precum un șemineu electric, o mașină spațioasă, dar ceva mai ieftină și alte lucruri care se găsesc la oferte prin magazine.

Mai nou săptămânal se găsește o ocazie pentru a se face noi promoții, prețul real ajungând să fie cel promoțional, acest lucru observându-se la acele magazine care nu fac niciodată promoții, însă au prețuri excelente pe tot parcursul anului. Unul dintre lucrurile, dacă le pot spune așa, care se găsesc la promoție și ar putea fi considerate un pas destul de mare, zic eu, spre îndeplinirea unui astfel de vis, sunt șemineurile.

Acestea se găsesc în diferite forme și modele, prețul fiind in funcție de capacitățile fiecăruia. Gama este foarte variată, însă multe dintre ele sunt pentru aspect, deoarece majoritatea dintre noi locuiesc la apartament. Astfel șemineurile reale sunt scoase din ecuație, din start. Cele electrice luându-le locul cu ușurință.
Acestea au ajuns atât de bune, încât e aproape imposibil să îți dai seama ca este fals, că funcționează cu electricitate. Acestea au chiar și flacără, mai mult sau mai puțin reală, în funcție de condițiile din apartament, dacă se poate conecta la gaz, iar lemnele din jurul său, deși sunt false, imită extraordinar de bine lemnul real. Chiar și jarul pare pe cât se poate de veridic. Acesta este în general un mulaj foarte bine creat, cu leduri în interior. Doar timpul îl poate da de gol, acesta rămânând nemișcat.
O vreme mi-am căutat și eu pentru apartament, dar era o perioadă în care abia își făceau apariția și prețurile erau foarte, foarte mari. Acum par a se fi stabilizat, cât de cât. Prețul lor începînd de la câteva sute de lei, la câteva mii, acestea fiind cu efect 3D și alte minunății.

Unul dintre cele care m-au impresionat se găsește în jurul sumei de 1800 de lei. Este format din șemineu și o ramă, dacă o pot numi așa, din diverse materiale, în general lemn, de mai multe culori. Arată foarte bine, oricare ar fi stilul mobilei din restul încăperii, cred că din această cauză au un asemenea succes.
Prețurile le puteți observa chiar și voi, căutând pur și simplu pe internet, în motorul vostru preferat de căutare semnieu electric pret. Rezultatele nu vă vor dezamăgi, poate doar datorită faptului că vor fi prea multe și vă va lua ceva timp să intrați pe fiecare site pentru a vă lămuri.

O dată ce știți ce model doriți, totul va deveni mai ușor, puteți căuta direct modelul sau seria. Trebuie să fiți atenți și la locul din care îl achiziționați, deoarece acesta trebuie să asigure și transport, iar dacă este din propriul oraș, cu atât mai bine, îl veți avea mult mai rapid.
fireplace

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cum resuscitezi un oraș aproape mort?

Tema de azi e una de interes general, cam pentru orice român. Anume, cum resuscitezi un oraș aproape mort? Vorbesc...

Al doilea miting

Ieri, pentru a doua oară, bloggerii au luat cu asalt Pizzeria de la Unirii. Nuş care pizzerie, că acolo nu...

Pozele de la nuntă

Eu când m-am însurat, am stat strâmb și-am gândit și mai stâmb, încât am zis să nu mai luăm fotograf...

Close