O nouă tendință în privința telefoanelor – bumperul metalic!

Ați observat o tendință la modă  în privința telefoanelor inteligente? În afară de prostia cu selfie din 3 în 3 minute, în afară de goana după ecranul de 1 metru și 16 cores la procesor, sau chiar goana după filmarea 4k (unde naiba vedeți voi 4k, când abia vă plătiți ratele la telefon?), eu am observat cum multă lume cheltuiește mult pentru accesorii. Carcase cu sclipici, poșetuțe cu pisicuțe, huse de piele, fel de fel.
De multe ori, carcasele astea nu au niciun rol de protecție., doar de design. Că dacă ai telefonul cu urechi roz și cu sclipici, ești mai cool și mai pe trend decât prietenele tale.
Recunosc, și eu am carcase de telefon. Însă știu că-s bune, telefonul scăpându-mi de câteva ori intenționat.
Însă, marea lor problemă este mărimea. Se îngroașă telefonul peste măsură, unele carcase arată de-a dreptul oribil, pe când altele nu-s decât de formă. Era greu să se inventeze ceva să arate și bine și să aibă și un rol protector?
Prietenii de la Weytech mi-au spus de noul bumper metalic pentru allview x2 soul pro. Și trebuie să vă spun, arată excelent!

Văzusem eu niște carcase de protecție care să arate bine, însă erau extrem de scumpe, de la 100 de dolari în sus. La banii ăia îmi luam un telefon de la băieți… Sau mai puneam vreo 50 și-mi luam unul în rate.
Însă bumperul ăsta e genial. Este subțire, foarte rezistent și se fixează pe telefon la micron. Știți că, de obicei, carcasele chinezești “aftermarket” – după cum vă place să le numiți, nu se potrivesc întotdeauna cu telefonul. Ba nu merge un buton, ba nu se mai aude sunetul, ba carcasa are bavuri în care te poți tăia etc.

Pentru ce este bun acest bumper metalic?
În peste 50% din cazuri, telefonul scăpat din mână, se va lovi prima dată cu un colț de asfalt. Și, de cele mai multe ori, o lovitură la colț pentru un telefon este ca o lovitură sub centură pentru un boxer. Se face ecranul țăndări și te costă schimbarea ecranului cât un alt telefon. așadar, cu doar 40 de lei ai scăpat de grija lovirii telefonului.

Atenție! bumberul metalic doar protejează telefonul, nu-l face indestructibil. Așadar, dacă vă apucați să dați cu el de pereți, ca și cu o minge de tenis, sigur sunteți rude cu acest copil…

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.