O piele perfectă

Stau să mă gândesc dacă există ceva perfect pe lumea asta.
Desigur, pot găsi multe răspunsuri, de la vreo 4-5 melodii la 2-3 mașini.

Dar hai să vorbim de femeie.
Da, femeie. Ce-are de-a face femeia cu perfecțiunea? Hai să vedem mai jos.

După cum se știe, Spanacul e misogin. De la mare la foarte mare. Însă chiar și un misogin convins poate acorda o bilă albă (sau mai multe) femeilor.

Femeile sunt mult mai frumoase ca noi. Vorbesc la modul general. Totuși, frumusețea asta, din păcate, este câteodată umbrită.
Și femeile au păr pe corp. E bun părul undeva (pe cap – n-o vrem pe Sinead O’Connor s-o vedem dimineața lână noi, nu?).
Dar cum faci să scapi de părul nedorit? Cum să ai acea piele perfectă? Moale și catifelată? Nu e reclama la Cocolino, însă catifeaua este etalonul meu în privința pielii femeilor.

După cum am mai spus, și pielea femeii este umbrită de păr. Voi credeți că e ușor să se epileze saptamanal? Să se vopsească, să-și facă manichiura? E al naibii de greu. Pentru noi e ușor să zicem că ce mare chestie, ne bărbierim zilnic. Una e barba aia, alta e două picioare, două axile și o zonă inghinală. Și gândiți-vă că femeile folosesc depilatorul. Să văd eu un bărbat că se bărbierește o dată cu depilatorul. Măcar o fășie. Poate doar Chuck Norris ar rezista, însă ăla nu se bărbierește niciodată.
Pentru acest chin prin care trec femeile, în principal pentru noi, au o mare bilă albă din partea mea. Și-un pupic. Numai unul, nu dau mai multe că mă altoiește nevasta…

Dacă aș avea posibilități i-aș face cadou nevestii un epilator definitiv. Să nu se mai chinuie săptămânal cu zmulgătoarea de păr. Da, epilatoarele normale zmulg părul. Și ca dovadă, iată mai jos ce face un bărbat adevărat la un epilator zmulgător.

Jos pălăria, fetelor! Eu n-aș face așa ceva nici să mă plătiți în plăci video, procesoare și HTC-uri…

silkCel mai bun epilator definitiv de pe piață la ora actuală este Silkn Sensepil XL. Are 40.000 de impulsuri. Adică te epilează cu viteza luminii. Definitiv.
Acesata e ultima modă de epilare definitivă. cu impulsuri luminoase care ard rădăcina firului de păr.
Adică îl pot folosi și eu sub nas. Unde de fiecare dată am mari probleme cu bărbieritul, deoarece rămân niște fire de păr răzlețe pe care le oboserv abia când mai am 3 minute pănă să ajung la vreun interviu…

Ideea unui astfel de epilator se cerea. Încă demult. Degeaba s-au scos fel de fel de instrumente de tortură, de genul gelului, care se aplica peste firele de păr, apoi zmulse dintr-o dată. E inuman așa ceva.
Nu mai țin minte în ce film a zis o tipă (iată inteligența feminină!) că cea mai mare tortură pentru om e să-i zmulgi TOATE firele de păr în acelați timp!

De aceea zis despre acest epilator. Care te rezolvă numaidecât cu ajutorul luminii. Și cu aceeași viteză!

După lungi căutări, am găsit aici ceea ce doream. Produsul perfect pentru o piele perfectă.
Era printre acele oferte.
Dacă stați să vă gândiți, într-un an se amortizează investiția. Și-l poate folosi oricine. De la nevastă la pisică. Hmmm! Că tot îmi plac mie pisicile Sfinx! Oare ar fi cruzime de animale să le bărbieresc definitiv?
Dar de cruzimea asta împotriva Spanacului ce ziceți?

inainte dupa

Articol participant la Super-Blog.

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ministerul educaței a decis introducerea păcănelelor ca probă la Bacalaureat!

Având în vedere că, mai nou, poți intra la facultate și fără să ai Bacalaureatul luat (vezi cazul lui Gigi...

Cupon reducere

Se apropie Craciunul asa ca trebuie sa ma apuc de cumparaturi. Inca nu stiu ce o sa iau, cred ca...

Supravegherea video, ce porcărie!

Pentru mine, supravegherea video era o porcărie. O violare a drepturilor mele. Nu vreau să fiu filmat/ pozat fără acordul...

Close