Am o relație extraconjugală…

Trebuia s-o spun și p-asta. Am o relație extraconjugală. Și-s mândru de mine. Nu dați cu pietre, uite, eu mă prezint în fața voastră, înalte fețe boierești, cu inima curată!
Oi avea eu o relație, însă nu știți nimic despre ea și deja ne blamați pe amândoi… Nu v-am prezentat-o încă. Să vă faceți o idee, se numește Imopedia.

De curând și-a schimbat coafura. Acum e roșcată, iată și-o fotografie a ei de la adresa noul.imopedia.ro
imopedia-1

Ce-a făcut Imopedia? Un concept nou în România. A început să gândească “outside the box și să-și facă un renume pe-o nișă care, din păcate, mai ales acum, e-n declin. Piața imobiliară, despre ea vorbesc.

Echipa Imopedia a avut un brainstorming de geniu și-au zis să facă ceva ce nu s-a mai făcut la noi, iar în alte părți prea puțin. O mutare îndrăzneață, dar care le-a prins. Cu roșcățeala asta a coafurii au reușit să dea gata multă lume. Și a provocat orice doritor să se dueleze cu ea în idei. Iar aceea care au idei mai răsărite ca ale ei vor fi premiați. Printre premii se găsește și un Samsung Galaxy S4. Care e un premiu consistent, mai ales pentru o idee îndrăzneață.
imopedia-2

Ba chiar și-a băgat coada în trupa Taxi, aceștia dedicându-o o odă.

Mie personal melodia nu-mi place. Nu-mi place trupa Taxi. Însă, pe parte de marketing, ideea este bună. Nu mă hazardez să o declar genială, ci doar bună. În plus, a prins la public. Acum îmi dau seama că n-ar merge o chestie death metal pentru Imopedia… Ar accepta-o vreo 100 de oameni maxim. Și sinceri să fim, mai mulți iepuri am văzut în biserică decât bani la rockeri… S-avem iertare!
Deci melodia ar fi catchy pentru un segment extins de oameni, de la 3 la 93 de ani.
Pentru Imopedia este bine, este o promovare nouă, prea puțin uzitată în România. Nu știu însă pentru trupa Taxi cum va fi. Poate se vor găsi gurile rele să arunce acuze “v-ați vândut să le cântați ălora cântece bă!“. Nu știu, probabil.
Sincer să fie ăsta a fost și gândul meu la început. Însă ca să te poți alia cu Imopedia îți trebuie nițică glagorie, să mai știi să mai citești și printre rânduri. Și să te gândești și pe parte de marketing. Și atunci observi că această combinație, inițial anapoda, este benefică. Și pentru Taxi și pentru Imopedia.

Pe viitor țineți minte. Cum aveți nevoie de stiri imobiliare știți unde să căutați o roșcată. Uite o treabă pe care Văru’ n-o rezolvă!

Așadar, nu uitați să vă înscrieți la concurs până pe 30 noiembrie a.c. Doar suntem români, neam de inteligenți, sigur aveți o idee pe placul ei! Am încredere în voi! Succes!

Acum, după ce v-am explicat toată treaba, spuneți-mi mie dacă am greșit cu ceva… Și dați-mi un sfat, cum să ies din impas cu nevasta. Revin peste două zile cu știri, până atunci sper să încep să disting ceva cu un ochi măcar…

Articol participant la Blogalinitiative – Campania Imopedia.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ce-ai face cu o tabletă?

Prietenul Mariusică nu are tabletă. Sau, nu avea, deoarece acum o folosește pe-a mea. I-am împrumutat-o cât a fost plecat...

Mărimea contează?

Iată o întrebare care e-n mințile tuturora. Anume dacă mărimea contează. Sunt cazuri în care mărimea contează mult, alte cazuri...

De ce poliția e plină de sugători?

Aseară pe la ora 21, la Gara de Nord, o tânără stătea întinsă pe jos. O tânără drăguță de vreo...

Close