Proiect casa perfect pentru nevoile tale!

Momentul mutarii intr-o noua locuinta poate da destul de multe batai de cap, in special daca este vorba de mutarea intr-o noua casa care momentan este doar la stadiul de plan. Construirea unei case nu este chiar atat de usoara precum pare pentru persoanele necunoscatoare, insa este floare la ureche pentru profesionisti.

Fie ca este vorba de o casa simpla cu parter, o casa cu demisol, o casa cu etaj sau mansarda si asa mai departe, primul lucru pe care trebuie sa il faci este stabilirea unui proiect casa foarte bine pus la punct.

Acest proiect trebuie realizat cu o firma capabila si autorizata, precum cei de la eProiecteDeCase.ro. Este vorba de o echipa de specialisti in domeniul proiectarii si constructiei de locuinte, ce este formata din 7 arhitecti si 4 ingineri specializati in realizarea de proiecte de case. 

Dorind sa scap de agitatia urbana, am achizitionat un teren la periferia orasului pe care sa imi pot ridica o casa de la zero exact dupa gusturile mele. Dupa ce am stabilit o schita a proictului, i-am contactat pe cei de la eProiecteDeCase.ro, fiindu-mi recomandati de un prieten bun, in vederea stabilirii unei intalniri pentru a discuta despre proiectul casei.

Am ramas placut impresionat de felul cum au decurs lucrurile si ii recomand cu mare drag oricui este in cautarea unor proiecte case. Totul a decurs in cel mai profesional mod posibil, iar in momentul de fata, casa fiind construita, sunt extrem de multumit de rezultatul final, fiind unul mai mult decat cel asteptat.

De asemenea, acestia ofera, pe langa optiunea de a veni cu un proiect personal, posibilitatea sa iti poti alege dintr-o gama extrem de variata de proiecte prezentate, proiecte pentru care autorizatia de constructie nu va crea niciun fel de problema, proiecte deja existente ce apartin sutelor de clienti multumiti. In plus, daca veti opta sa construiti cu acestia, proiectul va fi realizat complet gratuit.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.