Onlineri, nici cu Macovei nu mi-e rușine!

Văd că mulți onlineri (bloggeri și feisbuchiști), după tradiționalul #puiemonta se declară extaziați că au șansa să voteze cu Macovei.
Însă, nu văd vreo diferență între Ponta și Macovei. În timp ce Ponta a adoptat o campanie incisivă, plină de minciuni și jdemii de nereguli, Macovei a optat pentru distrugerea proprietății.
Știți stickerele acelea rotunde care au fost lipite peste tot? Ei bine, atunci când se lipește pe parbrzul unei mașini sau pe info-chioșcurile din oraș, se numește distrugerea proprietății.
Dacă eu, un necunoscut, îmi lipesc acolo afiș, mă pot trezi cu amendă acasă.
Macovei are cumva aprobare de la primărie? Are cineva aprobare de la primărie pentru afișe (stickere,e bannere sau afișe lipite cu un kil de lipici)?
macovei

Știți idioțenia de campanie prin care Ponta și-a făcut reclamă prin Poșta română. De le-au venit oamenilor, cu pensia și un pamflet cu “Iohannis vă taie pensiile“. Azi în oraș am văzut afișul de mai jos.
pnt
Și-am pus întrebarea “cine știe să-mi zică trei taxe pe care Ponta le-a micșorat?” Nu am primit niciun răspuns.
În cazul ăsta, falsul (afișul este mincinos), uzul de fals (afișul este expus într-un loc public) și înșelăciunea (induce credulii în eroare), cu câți ani de pușcărie se pedepsește? A primit PCR-ul PSD-ul vreo amendă pe tema asta? Nu am am auzit. Dacă tot tineretul care nu votează cu Ponta ar da câte 10 lei (lipsă șaorma într-o zi), s-ar strânge niște bani zdraveni pentru a plăti un avocat care să dea în judecată pe Ponta, inclusiv PSD-ul pentru reclamă mincinoasă.

Și revin la Macovei, cea susținută de tinereii onlineri. Ce v-a atras la ea măi? Că e de gașcă, că face baie de mulțime? Remember Băsescu?
Ați înjurat-o pe Udrea acum câțiva ani (pe bună dreptate), de când cu celebra frunză pentru care s-au cheltuit sume enorme. Iar când Macovei a furat o siglă la plezneală de pe net, ce-ați făcut?
Ați copiat și voi după ea. Și nu zic de unul, doi. Am văzut zeci! Toate literele alfabetului cu un punctuleț, într-un cerculeț colorat.
super mă.
Și dacă, Doamne ferește, se găsește unul să se inspire (sau să vă fure) un articol, urlați în gura mare că ați fost furați, că proprietatea dvs. intelectuală a fost preluată de altul.
Păi dacă e să fim corecți, să fim până la capăt. Sau corectitudinea asta e bună doar când ne e nouă cald și avem burta plină?

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.