ORA FIXA LA CARE NE UITAM: INTERPRETARI DIVERSE!…

 

Inca din copilarie, de fiecare data când ne uitam la ceas si indica o ora fixa,mai spuneam cate odata,ca cineva… ne iubeste! Exista mult mai multe interpretari, pe care haideti,sa le dezvaluim. Asadar,sa vedem ce se întâmpla la fiecare ora fixa pe care o privim.
Sunt perioade de timp când de fiecare data când ne uitam la ceas observam cu surprindere ca o facem exact la o anumita ora!Multi dintre noi stiu ,sau doar banuiesc,ca atunci când te uiti la ceas la o ora fixa, te iubeste partenera/partenerul dar,ca un facut, semnificatiile sunt diferite în functie de ora la care te uiti.In fond,ce semnificatie are acest lucru? Ce legatura au orele cu viata noastra sentimentala?
Am ales la intamplare spre… exemplificare,doar cateva ore.Fixe.De pilda- ora,01:00: Exista o persoana care te urmareste de ceva timp si este topita dupa felul în care arati. Nu e exclusa dorinta sexuala. Iti pierzi adesea concentrarea si esti foarte visator /visatoare in ultima vreme? Inseamna ca esti indragostit(a) si te gandesti mereu numai la el(ea). Aceasta afirmatie este intarita de insusi faptul ca te-ai uitat la ceas la ora 01:00!;Ora 19:00: Cineva te bârfe?te foarte urât. Nu poti multumi pe toata lumea si nici nu trebuie sa iti irosesti energia incercand acest lucru. Concentreaza-te pe ceea ce este important pentru tine si vei reusi in tot ce iti propui.;Ora.20:00: ”Fratiorul” tau te iubeste, în realitate. Daca ai vreun amic(a) in cercul tau de prieteni care se comporta ciudat in ultima vreme in preajma ta, este posibil ca ace(a)sta sa aiba sentimente puternice pentru tine. Ora, 06:00: O persoana casatorita sau implicata într- o relatie se gândeste la tine. Fat- Frumos(Ileana Cosanzeana) cel mult visat(a) poate sosi in orice clipa. Lasa tristetea deoparte, pentru ca in curand vei primi atentia cuvenita din partea cuiva nou aparut in viata ta.; Ora, 23:00: Nu te mai iubeste ca la început….Exemplele(presupunerile)ar putea continua.Ne vom oprim insa aici cu precizarea ca,descoperirea semnificatiei orei fixe poate sa fie hazardata cat si interesanta. Nu este nevoie sa stai cu ochii pe ceas, destinul va avea grija sa privesti orologiul la ora potrivita, pentru mesajul care iti este destinat.Parerea mea-i ca trebuie sa si crezi ce…vezi si apoi,de la caz la caz(individ la individ),sa cauti ce doresti!Cu sau fara speranta!…(sursa:construct your dream)

Marc Ciubotaru

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.