,,PARIURI “EUROPARLAMENTARE!…

Iata ca maine, 26 mai, in intreaga Romanie se votează europarlamentarii pentru următorii 5 ani. Tot în aceeași zi va avea loc și referendumul pe justiție convocat de Președintele României. PSD, PNL, USR+PLUS,ALDE și Pro România sunt principalele partide care intră în alegeri.Se spune ,cu sau fara haz,că la fotbal și la politică se pricep mai toți romanii! Dacă de obicei ai pasiunea sau macar intentia sa pariezi pe meciuri de fotbal, de aceasta data ai posibilitatea să demonstrezi că te pricepi și la politică.Fa-o maine,duminica, in fata urnelor de vot,exprima-ti optiunea si aplica stampila acolo unde trebuie,pe partidul simpatizat.Acorda votul  tau pentru binele tarii,al poporului din care faci parte,pentru un prezent mai bun,mai luminos,fara minciuni,hoti si coruptie, asa cum ti-l doresti,dar mai cu seama pentru un viitor prosper,cu adevarat democratic si omenos ,atat pentru tine dar mai cu seama pentru copiii tai.

Partidele și-au făcut deja”transferurile”,oportunistii (traseistii)si-au gasit noul… refugiu ,iar,,antrenorii” și-au prezentat echipa. Dincolo de datoria de a merge la vot, îți poți face și propriile predicții.Asa ca, până intră echipele din Liga 1 în preliminariile cupelor europene,iata ca acum România își trimite reprezentanții în Parlamentul  European.Tu,alegatorule, pe cine mizezi?Fortuna îți propune cote pentru acest eveniment. Poți paria pe partidul câștigător, pe partidul care va intra în Parlamentul European, dar și pe dueluri între partide.Ai și opțiunea de,, a juca” pe numărul de mandate obținute de un partid, dar și pe prezența la vot la Referendumul care va avea loc în aceeași zi. ,,Joacă” pe Europarlamentare și nu uita,mergi duminca la vot!

Referitor la aceasta,Florin Călinescu,binecunoscutul actor, a făcut si un anunţ pe un ton ce pare ceva mai nervos: le-a transmis prietenilor de pe Facebook (si nu numai),să nu mai polemizeze în legătură cu favoriţii lor la alegerile europarlamentare şi că fiecare este liber să voteze,in virtutea dreptului constitutional, cu cine doreşte,nu cu cine i se sugereaza. In acelasi stil caracteristic,sarcastic şi acid, după ce a auzit că ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus nu de mult că ar putea fi sesizat Parchetul în cazul protestatarilor anti-PSD,pentru că “este evident pentru toată lumea că au depăşit planul contravenţional şi au trecut în cel penal”,el a rugat pe ,,urmăritori” să-l “scutească de agresivitate”.,,Vedeţi-vă de aleşii dumneavoastră .Fara teama si,repet,fara agrsivitate!”

Asa este indicat sa faceti si,maine ,LA VOT!…

Marc Ciubotaru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.