Pictor rus mort la naștere

Vacanța Mare, pe albumul “Careul de ași“, avea un scheci despre o emisiune concurs. Una din întrebări era aceasta: pictor rus mort la naștere. La vremea aceea, întrebarea era prostească. Dar, ajungând în zilele noastre, pictorul rus mort la naștere poate exista.

Thomas Beatie a deschis acest drum, ajungând de la SF la realitate. El este primul bărbat care a dat naștere unui copil. Adică a născut vreo 3 până în prezent. Așa e cu schimbarea asta de sex. Te faci bărbat din femeie, rămâi însărcinat/ă, ce să mai zic, sunt atâtea dedesubturi în nebunia asta cu schimbarea de sex, cu “identificarea” a unui anumit sex, de te ia cu fiori pe șina spinării.

Dar, să revenim la ce ne interesa pe noi. Să zicem că un nene, pictor din Rusia, decide să devină femeie. Sau femeie fiind, decide să devină bărbat. Meseria lui/ ei era aceea de pictor/ pictoriță. Până acum totul realizabil (s-a mai făcut, după cum am zis mai sus). Și urmează partea a doua. Să moară la naștere. Adică poate să dea naștere unui copil și să moară din cauza unor complicații. În 2015, circa 300.000 de femei au murit la naștere, din cauza unor complicații.

Și dacă ziceam de chestia asta în anii 90, mi se zicea că-s nebun, că m-am uitat la prea multe filme proaste, în loc să învăț la matematică și fizică, “Pune mâna pe carte, pramatie, că te lasă repetent“.

Mă întreb ce va fi pe viitor. Vom ajunge să ne înmulțim singuri, ca râmele? Să devenim hermafrodiți și să ne însărcinăm singuri/ singure? Tot ce e posibil. Mai așteptăm vreo 20 de ani și vedem.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
CAND RATIUNEA INVINGE VIOLENTA SI MITOCANIA!

Pe zi ce trece intoleranta,de o violenta rara, devine tot mai evidenta in relatiile inter sociale.Oricand si oricum ,in orice...

Cei mai buni acumulatori?

Mă gândeam să-mi cumpăr mouse ieri, după o vizită la Megamall. Pusesem ochii pe un Hama Knallbunt, însă după reviewurile...

Poze emoționante

Iată că și-n 2014 avem parte de fotografii emoționante. Nu neapărat făcute anul acesta, însă sunt la fel de frumoase,...

Close