Planurile tale prind viata cu creditele de la ING

Desi planurile se schimba de-a lungul vietii, acestea sunt parte din viata fiecarui om. De la planuirea unei vacante de weekend, la conturarea unei investitii pe termen lung, toate au nevoie de sustinere financiara. In functie de nevoi, ING iti vine in ajutor cu credite imobiliare sau credite de consum care te vor ajuta sa pui planurile in aplicare.

Ca sa alegi una dintre variantele de creditare, prima oara trebuie sa te gandesti ce planuri ai de finantat: organizarea unui eveniment important, cumpararea unei masini, mutarea intr-o casa noua sau poate renovarea celei vechi.

Daca suma de care ai nevoie nu depaseste 90.000 de lei, poti alege din categoria credite de consum serviciul ING Personal, un credit pentru care poti obtine o dobanda cuprinsa intre 8,95% si 10,45% daca apelezi la finantare in luna octombrie 2015.

Poti alege o suma intre 2.000 si 90.000 de lei, cu o perioada de creditare intre 1 si 5 ani. Venitul lunar net pentru a aplica pentru un credit de nevoi personale este de minimum 750 de lei.

Dobanda pentru creditul tau poate fi mai mica daca alegi sa incasezi salariul intr-un cont deschis la ING Bank si in plus, daca inchei o asigurare de viata de grup la NN Asigurari de viata.

Cand ai nevoie de sume care depasesc valoarea de 90.000 lei, poti alege intre ING Ipotecar sau ING Credit pentru investitii imobiliare cu garantie ipotecara in lei, ambele fiind credite imobiliare cu finantare de pana la 900.000 de lei.

Cu creditul pentru investitii imobiliare cu garantie ipotecara in lei poti achizitiona o noua casa sau poti incepe renovarile sau consolidarile unei case. Ca sa iti pui cat mai usor in aplicare planurile, avansul este de 0% pentru acest credit, iar imprumutul este de maximum 85% din valoarea imobilului ipotecat, fara sa depaseasca 900.000 de lei.

Perioada de creditare este intre 3 si 35 de ani, iar venitul lunar net trebuie sa fie de minimum 1.500 de lei. In luna octombrie 2015, dobanda personalizata este de 4,7% pe an daca inchei asigurare de viata de grup, iar dobanda standard de 5,7% pe an daca nu inchei aceasta asigurare.

O alta optiune pentru un credit imobiliar este ING Ipotecar, un credit care iti aduce independenta si stabilitatea financiara pe care numai propria ta casa ti le poate oferi. Cu acest credit poti imprumuta o suma cuprinsa intre 13.000 si 900.000 de lei, pe o perioada cuprinsa intre 3 si 35 de ani.  Avansul este de 15%, iar  venitul minim net necesar pentru a aplica pentru acest credit este de 1.500 de lei pe luna.

Dobanzile bancare in luna octombrie difera in functie de optiunile pe care le alegi. Daca alegi sa inchei o asigurare de viata de grup, dobanda este de 3,9% pe an. Dobanda standard este de 4,9% pe an daca nu doresti asigurarea de viata de grup.

Planurile tale cele mai importante pot prinde viata mai repede decat ai fi sperat. Nu are niciun rost sa amani fericirea pe care ti-o aduce un vis implinit, indiferent ce forma ar avea el.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.