Pompele submersibile si necesitatea acestora

Avem nevoie de apa zi de zi. Indiferent ca este necesara pentru alimentarea gospodariei, pentru igiena sau pentru consum, aceasta este utilizata in permanenta, motiv pentru care ne trebuie si o cale de a o extrage din puturi. In cazul oraselor, acest lucru este rezolvat prin reteaua publica, insa la sate lucrurile sunt putin mai complicate. Bineinteles, cu ajutorul potrivit orice devine simplu si usor.

Pompele submersibile sunt cele mai potrivite in acest scop, de aceea tot mai multi le folosesc pentru pomparea apei. Motorul acestora este inchis ermetic  si reusesc mereu sa trimita lichidul catre sursa. Unul dintre cele mai mari atuuri ale pompelor de acest tip este ca include o forta de ridicare uriasa, comparativ cu cele de suprafata, ce au la baza presiunea aerului exterior si nu dau intotdeauna randamentul dorit.

Un motiv pentru care multi prefera sa investeasca intr-o pompa submersibila il reprezinta faptul ca aceasta face fata la adancimi mult mai mari decat in cazul celorlalte modele.

Ce trebuie sa stii despre pompele submersibile?

Inca de la inceput trebuie sa stii ca alegerea unei pompe trebuie facuta cu atentie, dupa ce ai realizat anumite calcule. Spre exemplu, daca nu stii care este necesarul de apa sau adancimea de la care aceasta trebuie sa scoata apa, ai toate sansele sa faci o alegere nepotrivita. 

Nici asupra capacitatii de pompare a pompei submersibile nu trebuie sa te uiti cu superficialitate. Sigur nu iti doresti sa achizitionezi una care nu o sa corespunda nevoilor tale sau care nu o sa faca fata tuturor cerintelor.

Pe piata exista o diversitate de modele de astfel de aparate. Unele consuma prea mult curent, altele au intreruperi si tot asa. De aceea, este bine sa te orientezi catre un magazin cat mai apreciat, pentru a garanta calitatea produsului. In aceasta privinta iti recomand magazinul online shop-einstal.ro. In cadrul acestuia esti intampinat cu o serie de modele, cu proprietati diferite. In plus beneficiezi de ajutorul unui consultant, pentru a face cea mai buna alegere.

Daca deja ai o pompa care s-a defectat, fie poti sa inlocuiesti piesa respectiva, fie poti opta pentru un dispozitiv nou. Spre exemplu, gasesti motoare pentru pompe submersibile Shop-Einstal la preturi mult mai convenabile decat cele oferite de alti furnizori. Insa, ai grija sa alegi modelul potrivit. Din nou poti solicita ajutorul unui profesionist in acest sens.

Dupa ce ii vei prezenta modelul pe care il detii, acesta te va ghida si iti va recomanda tipul de motor potrivit pentru pompa pe care o ai: monofazata sau trifazata, de 4”, 6”, 8” sau 10”. De asemenea, acesta trebuie sa tina cont si de puterea pe care o avea vechiul motor.

Modelele de motoare pentru pompe submersibile Shop-Einstal  au fost create special pentru a se adapta la orice tip de pompa multietajata, care respecta sistemul de cuplaj Nema. Deci, daca si modelul pe care il detii se incadreaza aici, poti accesa pagina shop-einstal.ro pentru a comanda un motor de calitate, care sa reziste un timp indelungat.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.