Precisa – e-shopul pentru laboratorul tau

Daca lucrezi intr-un laborator, indiferent de specializare, cu siguranta iti doresti sa afli despre Precisa. Acesta este un magazin online de unde poti achizitiona toate cele necesare pentru laboratorul tau, special fabricate, care respecta toate standardele impuse pentru a fi in siguranta si pentru ca rezultatele pe care le obtii sa fie cele corecte.

Gasesti aici de la sticlarie la aparatura de laborator, pentru testare, kituri, reactivi, consumabile, ustensile si multe altele care sunt esentiale intr-un laborator. Poti gasi chiar si hota cu flux laminar pentru citostatice. Acesta dispune de mai multe filtre de exhaustare si poti face diverse setari cu privire la aer, ventilatie si viteza. Precisa poate deveni sursa ta de incredere cand vine vorba de astfel de achizitii. Gasesti in acelasi loc tot ce ai nevoie, deci le primesti pe toate la aceeasi comanda. Ce poate fi mai avantajos pentru tine, avand in vedere ca economisesti si timp in acest fel?

Gama de produse Precisa – sursa ta de incredere

Este un lucru stiut faptul ca nu oricine poate lucra intr-un laborator, in special acolo unde sunt substante chimice si unde se realizeaza reactii ce ar putea fi periculoase. De asemenea este important ca fiecare laborator sa fie special amenajat si sa dispuna de toate cele necesare pentru a interveni in caz de o urgenta. Poti comanda astfel de la Precisa.ro stingatoare care nu trebuie sa lipseasca din respectiva incapere. Trusa de prim ajutor este un alt accesoriu must-have pe care trebuie sa il ai la indemana.

Vestimentatia trebuie sa fie una speciala pentru ca nu isi doreste nimeni sa isi strice hainele sau sa creeze reactii chimice neprevazute din cauza unor materiale. Alege astfel din categoria de combinezoane si salopete sau chiar halatele de protectie. Alaturi de toate acestea mai sunt si celelalte accesorii de care au nevoie unele persoane, printre care se enumera protectia pentru cap, ochi, urechi sau chiar cea respiratorie.

Comanda de aici chiar si sticlaria de care ai nevoie pentru ca beneficiezi de preturi accesibile. Cand vorbim despre aparatura poti avea certitudinea ca sunt modele noi, care dispun de diverse optiuni pentru a-ti face treaba mai usoara. Comanda chiar si mobilier creat special pentru laborator, daca vrei sa faci un update complet laboratorului tau.

Acceseaza site-ul si comanda ceea ce ai nevoie de la Precisa si vei obtine calitate la preturi accesibile.

Contact:
0731 333 834 -Sibiu
+40 232 256 250 si +40 731 333 830 – Iasi
office@precisa.ro

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.