Prețul nu contează când e vorba de siguranță

Vladimir, un vechi prieten, mi-a explicat faptul că prețul este ultimul criteriu de alegere, atunci când e vorba de siguranța familiei și a bunurilor. În urma discuției avute cu el, am instalat un sistem de supraveghere video de la Comenzi.ro. În cele ce urmează, vă voi arăta cum a decurs discuția avută cu prietenul meu referitoare la siguranța locuinței mele.

Vladimir lucrase la o firmă care comercializa sisteme de supraveghere video, iar mie nu-mi dădea pace gândul că familia și bunurile mele nu sunt în siguranță, cu toate că aveam încuietori sofisticate și alarmă, toate acestea urmând să-și demonstreze utilitate, în caz de nevoie. Așa că i-am făcut o vizită, cu rugămintea de a-mi spune ce și cum să fac.
EXT1DVRIR30ag-500xauto_0

După ce m-a servit cu o cafea, Vladimir și-a deschis laptop-ul și a intrat pe site-ul celor de la Comanzi.ro, așa că l-am întrebat de ce alesese tocmai acest magazin online. Mi-a răspuns că magazinul e de 12 ani la dispoziția clientelei cu servicii de calitate, produse pentru toate gusturile și prețuri pentru toate buzunarele, cu toate că prețul contează prea puțin, când e vorba de siguranță. Mai știa și că e căutat pentru servicii de calitate, rapiditate și respect față de client.

– Dacă vorbim de supraveghere exterioară, spuse Vlad, uite, acest sistem de supraveghere video, EXT 1 ZIM24 800 TVL, IR 20 m, are o camera de supraveghere video CCD pentru exterior conferă vizualizare nocturnă în infraroșu până la 20 m. DVR cu interfață LAN (conexiune la Internet). Dacă vine vreun nepoftit în toiul nopții, va fi filmat și va putea fi văzut direct și înregistrat încercând să opereze.

– De ce astfel de sisteme, Vlad, și nu altele?

– Aceste sisteme de supraveghere video sunt concepute astfel încât să ofere un randament maxim și un raport preț/calitate optim. Sistemele includ toate elementele necesare instalării, în afară de cabluri. Cu acest sistem poți vizualiza imagini live de pe telefonul mobil, tabletă sau PC. Sistemul conține: camera de supraveghere video exterior ZIM24-08, IR 20 m, DVR 4 canale H.264 AK-2204 și un alimentator de 12V/1000mAh.

– Cea mai importantă pare a fi camera video, spusei eu.

Așa e, băiete, camera de supraveghere video de exterior Envio ZIM24-08 are lentila fixă de 3,6 mm și 24 leduri IR care permit iluminarea până la 20 metri pe timp de noapte. Are un suport de prindere inclus. Dimensiunile camerei sunt 185 x 75 x 60 mm, iar greutatea ei e de numai 40 g.

– Există un sistem mai performant, Vladimir? Doar tu spuneai că prețul e un amănunt nesemnificativ…

– Desigur, se pot folosi sisteme de supraveghere video mai performante. Astfel, un sistem de supraveghere video foarte bun este DS-AK 4, DVR, IR 30 M. Are 4 camere de supraveghere video AKU AK-1024A IR până la 30 m. Se pot vizualiza imagini live de pe telefonul mobil, tableta sau PC. Sistemul mai conține: DVR 4 Canale H.264 AK-2204, 4 alimentatoare de 12V/2000mAh, 4 suporturi cameră.

– Am înțeles. Astea sunt pentru supravegherea exteriorului. Dar pentru în casă ce îmi recomanzi?

– Bineînțeles, ai nevoie și de supraveghere în interior. Pentru asta îți trebuie un dvr cu minim 4 canale. Astfel, DVR 4 canale AK-2204 este un server dedicat supravegherii video, aparat care deține un sistem de operare propriu pe platforma LINUX, ceea ce îi conferă stabilitate în operare și exploatare. Folosește cea mai bună compresie – H.264, MPEG-4 Part 10, sau AVC (de la Codare Video Avansată), care este un standard de codare video digitală și are o rată de compresie ridicată.

– Aha! Și ce face?

– Aplicația este capabilă să efectueze mai multe operații simultan. DVR-ul cu un număr definit de canale se referă la un număr maxim de intrări video. De asemenea, în funcție de specificațiile tehnice, DVR-ul are și intrări de porturi audio.

Vladimir mi-a mai dat niște amănunte și apoi am și luat legătura cu magazinul.
Supraveghere DS-AK 4, DVR, IR 30 M

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.