Printre sute de cretini…

Cei care folosesc măcar ocazional filelistul, cam știu și ce fel de oameni sunt ăia de comentează. S-au strâns acolo toți criticii de film din țară, toți IT-știi de pe planetă și toți băgătorii de seamă din Univers.
Însă printre sute de cretini mai dai și de un comic.

M-am uitat așa într-o doară să văd poate o fi Captain America pe net. Este, însă se vede sub orice critică. Și aici un comentariu m-a făcut să râd de m-am ținut cu mâinile de burtă, congestionat la față și cu lacrimi în ochi.

VasileRasky parcă a descris exact cum se vede și se aude versiunea filmată de la cinema
Audio – 0 – gen peșteră
Video – 1 – Parkinson, faza terminală

N-am mai râs așa de o bună bucată de vreme. Anul trecut găsisem pe CineMagia o descriere a unui film. Doamne și acum râd ca tâmpitul când îmi aduc aminte. Așa rău îmi pare că n-am salvat descrierea aia, sau măcar numele filmului, deoarece făcea toți banii.
Filmul este o prezentare frumoasă a unei povești“… niște bla bla-uri cam neinteresante. Până ajungem la sfârșit.
Și astfel, eroul nostru va trebui să se lupte până la moarte cu x-ulescu, netrebnicul răufăcător, împreună cu banda lui de tâlhari și criminali odioși“.

kid-boy-on-computerAltă dată am dat de un copilaș de filelist (genul ăla de 12-13 ani care nu iese din casă decât la școală). Pasiunea lui este comentat pe filelist despre viața pe planetă și existența extratereștrilor, ființelor oculte, zeilor etc. Deoarece este doxă de carte, a vizionat toate filmele făcute în ultimii 40 de ani și a citit peste 200 de volume de specialitate. Știm cu toții genul ăla.
tot așa, într-un film își dădea cu părerea un copil d-ăsta. Care, culmea, a declarat că Toxin (un film cu zombie jalnic, o tâmpenie sinistră) este mai slab decât The Walking Dead, care MAI E ȘI SERIAL!

Cred că m-apuc să pun toate comentariile astea tâmpite pe TheSnoodles. Așa, just for the fun of it…

Adică e ca și cum ai compara Machine Gun McCain cu The Godfather, care are 3 părți!

Auzisem zilele trecute că s-ar putea da o lege prin care companiile mari de net să interzică utilizatorilor folosirea torrentelor. Să văd atunci dezabonări în masă de la RDS…

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Manopera service piscina la preturi avantajoase!

Piscina este unul din luxurile pe care, din ce in ce mai multe persoane, si-l pot permite, iar asta se...

Aș vrea să fiu Gabriela Firea pentru câteva minute!

În deplinătatea facultăților mentale, declar că mi-aș dori să fiu Gabriela Firea pentru câteva minute, până la o oră. Adică...

DE INVIERE,SLUJBE FARA CREDINCIOSI !..

. Pandemia de Covid- 19 ne-a schimbat tuturor stilul de viata.Si pe moment dar si pentru viitor.Astăzi ,cand scriu aceste...

Close