Protejează-ți suspensia de gropi cu ajutorul unor perne auxiliare Skoda Karoq

Fiind atât de folosită și solicitată zilnic, mașinii îi mai trebuie din când câte o verificare sau cel puțin câte un tuning care să o ajute să-și continue sarcinile. O variantă accesibilă prin care îi putem furniza acest lucru ne este oferit de către PerneAuxiliare. La un preț redus și cu un minim de efort putem să echipăm mașina cu un set de perne ce vin la pachet cu mai multe avantaje.

Nu de multe ori ne găsim în postura de a detesta drumurile din România. Mai ales gropile acelea care fac ca mașina să se balanseze și pe pasageri să se miște în interiorul ei. Un set de perne auxiliare pentru Skoda Karoq pentru mașina ta poate schimba cu totul experiența condusului.

Care sunt avantajele ce insotesc pernele auxiliare marca AirPower

Vorbim de o serie întreagă de factori care contribuie la crearea unui șofat optim:

  1. Stabilitate: Pernele auxiliare pot oferi o stabilitate suplimentară mașinii, astfel încât să fie mai puțin probabil să se răstoarne sau să se încline atunci când conduci cu viteză mare, la virajele din curbă sau când ai încărcătură mare.

  2. Siguranța sporită: suspensia mașinii va fi mai rigidă sau mai puțin rigidă, în funcție de presiunea din perne, în funcție și de ce alege șoferul.

  3. Comoditate: sunt ușor de montat și de demontat și pentru mașinile cu garda foarte joasă le ridică de la sol cu câțiva centimetri.

  4. Protecția pentru suspensia deja existentă: Nu presupune înlocuirea suspensiei, este doar o completare în acest sens și deci protejează suspensia existentă. Pe termen lung înseamnă avantaj financiar de asemenea, este mai accesibil sa schimbi un set de perne decât suspensia mașinii.

Toți acești factori contribuie la prelungirea timpului de utilizarea al mașinii, ceea ce este bine pentru buzunarul tău. Vei observa în timp efectele acestor perne auxiliare.

Pernele pe aer marca Air Power te ajută să ai parte de un șofat fără probleme

Setul de perne vine însoțit de câteva componente care te ajută să le montezi. În cazul acestui tuning nu va trebui să apelezi la oameni specializați sau la un service. Le poți monta chiar tu, fără prea multe probleme.

Așadar ce conține un set:

  • bucșe pentru poziționare;

  • spray silicon;

  • kit de pompare;

  • instrucțiuni de montare.

Toate acestea te vor ajuta să circuli în siguranță și în confort deplin. Prețul lor este unul mic comparativ cu alte servicii efectuate la un service. Vei putea solicita consultanță video sau prin telefon, la nevoie.

Este important de specificat faptul că aceste perne auxiliare nu sunt universale. Va trebuie să știi cu exact modelul mașinii tale înainte de a comanda. Fiecare mașină este diferită, prin urmare și seturile de perne sunt diferite și corespund anumitor modele de mașini.

Fă această investiție și vei vedea diferențele ce te vor ajuta să ai parte de un condus liniștit și fără balans. Poate nu ești pregătit financiar să schimbi mașina, dar vei fi pregătit să îi oferi un set de perne care va rezista mult timp. Primești garanție timp de 12 luni, în cazul în care vei avea anumite defecțiuni.

În pagina oficiala perneauxiliare.ro găsești detalii mai pe larg despre aceste perne, cât și poze cu acestea. Poți comanda de acolo setul potrivit, iar în scurt timp îl vei avea la ușă. Cu bani putini îți echipezi mașina așa cum trebuie și te bucuri de drumuri lungi. PerneAuxiliare îți pune la dispoziție peste 300 de modele de perne auxiliare pentru ca tu să îți găsești modelul aferent. Cere, la nevoie, asistență tehnică.

Date de contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.