Scule electrice de calitate la un preț corect

M-a vizitat deunăzi Ștefan, un vechi prieten. A adus cu sine și câteva cutii de bere. Mă așteptam să fi găsit un pretext pentru a bârfi la un pahar (vorba vine, am băut direct din cutii). Dar nu, de data asta chiar avea un motiv bun pentru a mă vizita. Dacă știu din întâmplare un magazin online bun de scule electrice de calitate, cu prețuri atractive.

M-am întrebat dacă vorbește în dodii. L-am privit în ochi și l-am întrebat:

– Tu vorbești serios, Fănică, chiar ai nevoie de o consultanță?
– Sigur, coane, chiar vreau să cumpăr una, alta, pentru a deschide împreună cu un unchi un mic atelier mecanic, fără pretenții, dar în care să putem face câte ceva bun la casa omului: un polizor, un set de pile, o mașină de găurit, chestii de genul ăsta. Știi, oamenii au în casă fel și fel de vechituri care s-au stricat, dar nu le aruncă din diverse motive: sentimentale ori fiindcă sunt strângători. Și apoi au destule aparate de reparat. Aici vrem să intervenim noi. Unde găsesc scule electrice ieftine?  

– Mda, nu știu ce înseamnă ieftin pentru tine. Sculele alea, dacă ar fi gratis, te-ar atrage? 
– Sigur, dar ar putea fi mai bine: să ne dea sculele gratis și să ne plătească fiindcă i-am scăpat de ele!
– Aha, aha! Eu pot să-ți spun de unde îmi achiziționez sculele de care am nevoie. Știi, în timp, între vânzător și cumpărător se formează o chimie. Așa ne înțelegem mai bine și mi se propun niște lucruri care îmi rezolvă mai multe probleme cu o singură unealtă. În plus, întotdeauna mi s-au propus prețuri decente. Am deschis laptopul și am continuat: Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi de minim 500 de lei și maxim 40 kg. Expert Scule, expertul tău în scule profesionale și utilaje agricole, are peste 50.000 de produse în stoc și peste 300.000 de clienți mulțumiți.
– Tu îi faci reclamă?
– Nu, gogomanule, citesc ce scrie aici! Uite!
Categorii: Scule cu acumulatori, Scule electrice, Garduri electrice, Utilaje și unelte pentru grădină, Utilaje Agricole, Pompe, motopompe, hidrofoare, Generatoare curent, Echipamente pentru construcții, Scule pentru sudură, Echipamente pentru curățenie, Centrale termice și Climatizare, Scule de mână, Scule pneumatice, Echipamente staționare pentru prelucrare lemn/metal/piatră, Instrumente de măsură, Echipamente specializate, Echipamente protecția muncii, Căști de protecție, Protecție vizuală, Protecție auditivă, Articole tehnice și prim ajutor, Lucru la înălțime, Accesorii echipamente protecția muncii, Zootehnie, Scule auto, Echipamente și materiale electrice, Produse Stihl și Viking. 

Ștefan își tot nota ceva într-un carnețel. În cele din urmă, își deschise o altă cutie de bere și spuse:
– Au un telefon de contact?
– Sigur, Fane, notează-l: 0786 703 665.
– Mda, mulțumesc! Uite, m-ar interesa această Mașină găurit cu percuție HP 2051H Makita, care  costă 454 lei (reducere 195,99 lei) și e una dintre cele mai puternice de pe piață.

Limitatorul de cuplu protejează muncitorul și mecanismul în cazul blocării burghiului. Permite reglarea turației și funcționare stânga/dreapta. Reductor cu două viteze cu reglaj electronic. Mâner protejat la alunecare cu pernă de cauciuc. Avans mare la găurire, cu vibrații reduse. Puterea sa e de 720 W, capacitate de găurire maximă în oțel ø 13/8 mm, capacitate de găurire maximă în zidărie ø 20 mm, capacitate mandrină 1,5-13 mm, mandrină rapidă – fără cheie, control electronic al turației.

– Păi n-ai ce-i cere mai mult! Și ce-ai mai vrea, spune drept!
– Uite, acest Polizor unghiular cu acumulator M18CAG125XPDB-502X Milwwaukee 4933451544  costă 2.499 lei și are motor fără perii cu tehnologie FUEL, cu frânarea discului; RAPIDSTOP – cea mai rapidă oprire a discului, în mai puțin de 2 secunde; fără buton blocabil; sistem de pinioane premium – aceleași ca și la polizoarele performante cu cablu; ecran de praf detașabil; mâner lateral antivibrații, piuliță FIXTC pentru schimbarea discului fără cheie. Milwaukee a dezvoltat motorul fără perii POWERSTATE, cu o durată de viață de 10 ori mai mare și cu o putere de două ori mai mare; REDLINK PLUS – cel mai avansat sistem electronic, cu performanțe digitale unice; REDLITHIUM-ION – cel mai durabil acumulator, funcționează și la -20°C și alte minuni. Da, coane, și polizorul ăsta trebuie luat.
– Așa o fi, Fănică, dar numai două scule, e drept, foarte bune, te costă destul…
– Nu-i problemă, suntem pregătiți! Unde ai ascuns cutiile alea de bere?

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
PENTRU LECTURARE, OBICEIURI BIZARE (DE CRACIUN) DIN LUMEA MARE!

Iata,mai sunt doar doua zile si-i gata si cu Craciunul! O sarbatoare de traditie crestina, asteptata, traita si sarbatorita pretutindeni...

Concurs 3

Am pornit a treia tură de concurs. Până acum s-au înscris DOAR 2 articole. Sunt o mulțime de bloggeri care...

Vacanta în 2014

Vrei să fii în ton cu turiștii experimentați, vrei să fii la modă în domeniul călătoriilor? Află că și în...

Close