Semnal slab la internet? Uite ce-a făcut un oier!

Nu voi vorbi de Ghiță ciobanul, ci de un englez, pe numele său Richard Guy. Acesta, enervat peste măsură de semnalul slab pe care-l avea la internetul prin cablu, s-a hotărât să facă ceva în această privință. A descoperit că pe internetul mobil are o viteză 4G, net superioară cablului, aşa că a construit un aparat dintr-un adaptator 4G şi un stâlp de lemn, prin care se bucură de internetul de pe telefon în casa sa.

Este o problemă generală a oamenilor din mediul rural. M-am hotărât să rezolv problema pe cont propriu. Înainte aveam viteză de 1 Mbps (megabites pe secundă). Acum am 69 Mbps. Deci totul merge perfect. Casele din jur au un internet cu o viteză de aproximativ 25 Mbps.

a declarat acesta.

După ce-a descoperit locul de vârf al semnalului 4G, acesta a montat acolo un stâlp de lemn, de care a prins o cutie impermeabilă și a instalat acolo un adaptor. Două panouri solare, montate de asemenea, pe stâlp, alimentează o baterie de 12 volți (de mașină), iar semnalul wireless 4G este transmis prin cablu UTP în casă.
aparat-internet-fermier

Sursa: evz.ro

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.